SAP Business One | SAP Nederland - ICTleveranciers.nl

SAP Business One


SAP Business One

Aan de slag met SAP Business One, een complete, geïntegreerde oplossing voor alle aspecten van uw bedrijfsvoering.

Bekijk hier meer leveranciers van ERP software.
 
 SAP Business One is speciaal ontworpen voor het MKB en wordt via SAP partners verkocht. Het ERP systeem biedt een betaalbare manier om uw gehele bedrijf te beheren – van verkoop en klantrelaties tot financiën en bedrijfsvoering. Daarnaast helpt Business One u om bedrijfsprocessen te stroomlijnen, te reageren op tijdige informatie en te concentreren op winstgevende groei.

Of het nu is geïmplementeerd bij u op kantoor of in de cloud, u heeft altijd toegang onderweg via de mobiele app. En als uw bedrijf groeit, kunt u altijd aanpassingen doen of uitbreiden om aan uw veranderende behoeften te voldoen. Het is een enkele, geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht biedt in uw hele business en het mogelijk maakt om de volledige controle over elk aspect van uw bedrijfsvoering te hebben en te houden.In tegenstelling tot traditionele boekhoudpakketten en spreadsheets levert SAP Business One wat u nodig heeft om alles wat voor uw bedrijf belangrijk is te beheren.

Trefwoorden: SAP, Business One, ERPWHITEPAPERS

SAP Business One groeit naar ERP platform
Digitale transformatie concreet voor het MKB


REFERENTIES

Kijk voor referenties bij één van onze partners:
Asecom
SW solutoins


BERICHTEN

Checklist voor het beveiligen van SAP software


DEMO’S

 

Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam SAP Nederland B.V.
Adres Amerikastraat 10
Postcode en plaats 5232 BE ‘S-HERTOGENBOSCH
Contactpersoon Marc Tiggeler
Telefoon 073 – 64 57 500
E-mail marc.tiggeler@sap.com
Meer informatie Bezoek website