Exact online | Exact software - ICTleveranciers.nl

Exact Online


Exact online

Exact Online, dé online bedrijfssoftware voor boekhouding, administratie, urenregistratie, voorraadbeheer, CRM, salaris en projectadministratie. Kom ook ondernemen in de cloud en ontdek het gemak! 100% Cloud, 0% gedoe.

Bekijk hier meer leveranciers van ERP software.
 
 24/7 wereldwijd alles bij de hand
Zit u bij de bank, accountant of notaris en wordt er gevraagd om de financiële resultaten? Of bij een klant en zoekt u dat belangrijke contract of die openstaande factuur? Geen enkel probleem. Haal het meteen tevoorschijn met een laptop, tablet of smartphone.

Veilig en betrouwbaar werken
Of alle bedrijfsgegevens veilig zijn in de cloud? Absoluut! En misschien zelfs veiliger dan op de zaak. De gegevens worden opgeslagen in zwaar beveiligde datacenters. De providers zorgen voor het beheer, de updates en het onderhoud. Die IT-kennis in huis halen is overbodig.

Flexibele maandabonnementen
Alleen betalen voor werkelijk verbruik. Dat kan met cloudsoftware. Geen verrassingen, gewoon een vast bedrag per maand. Vast en toch flexibel. Want het abonnement groeit met u mee. Pas in een handomdraai het aantal administraties en gebruikers aan. Of voeg apps toe. Of groei door naar een branchespecifiek abonnement. Zo flexibel is werken in de cloud.

Online samenwerken
Werk makkelijk online samen met collega’s, partners, klanten én de accountant. De cloud is een prima plek om samen te werken en gegevens op te slaan. Alle bedrijfsgegevens en documenten staan op 1 plek, alles is snel terug te vinden en de archiefkasten kunnen de deur uit. Dat levert tijd en geld op. Nú en later.

Snel aan de slag!
Starten met cloudsoftware is heel makkelijk. Gewoon inloggen en u bent online! Hulp nodig? Volg dan 1 van de gratis trainingen. Of pak de uitgebreide online hulp erbij. Dan kunt u meteen verder, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Tijdens kantooruren beantwoorden we uw vragen via de mail, chat of telefoon. Werken in de cloud is makkelijk en veilig. Niets installeren, nooit meer updaten, maar meteen aan de slag tegen een vast en laag bedrag per maand. Tel daarbij op de flexibele abonnementen én besparingen op IT-kosten en stel de vraag: waarom werk ik nog niet in de cloud

Trefwoorden: ERP software, boekhouding, administratie, urenregistratie, voorraadbeheer, CRM, salaris, projectadministratie, Exact onlineWHITEPAPERS

De lean supply chain van concept naar realiteit
Veranderingen in de groothandel

Bekijk hier alle whitepapers van Exact


REFERENTIES

Klanten over Exact Online
Lees hier meer


DEMO’S

 

Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Exact Software
Adres Molengraaffsingel 33
Postcode en plaats 2629 JD Delft
Contactpersoon Huib van der Harst
Telefoon 015 – 711 51 00
E-mail info@exactonline.nl
Meer informatie Bezoek website