Quartess - ICTleveranciers.nl

Quartess


Quartess

Quartess is een Nederlandse IT onderneming, opgericht in 2001 met een duidelijke focus op de maakindustrie. Wij helpen onze klanten beter te presteren met bewezen en erkende producten (ERP & Business Intelligence ) van topleveranciers.

Bekijk hier meer leveranciers van BI software, ERP software en maakindustrie
 
 Wij vertegenwoordigen:

 • Infor -als gold channel partner Benelux & UK – met Infor Cloudsuite Industrial ERP & Infor Visual ERP
 • Tableau Software -als channel partner- met Tableau Business Intelligence

Voor deze producten beschikken wij over gecertificeerde consultants die samen met u de voorliggende vraagstukken behandelen. De combinatie van onze kennis van uw branche en deze producten maakt ons een waardevolle partner voor uw project.

Infor Cloudsuite Industrial is ontwikkeld voor discrete maakindustrie bedrijven. Met Infor Cloudsuite Industrial beschikt u over een hypermoderne cloudgebaseerde ERP applicatie met focus op de maakindustrie, waarvan de functionaliteit zich reeds heeft bewezen bij meer dan 5000 opdrachtgevers wereldwijd.


Kenmerkend is:

 • Uitgebreide ondersteuning van productie/ assemblage activiteiten, al dan niet in combinatie met handel en/of met projecten (intern of voor klanten).
 • Brede functionaliteit; Multi site, geïntegreerd CRM, webportals voor klanten, dealers en leveranciers en bijvoorbeeld een fieldservice module.
 • Gebruiksvriendelijk met rolgebaseerde schermen en dashboards die actie en informatie samenbrengen.
 • Een robuuste geïntegreerde financiële applicatie die in vele landen is gecertificeerd door accountants
 • Beschikbaar in vele talen, waaronder uiteraard Engels, Nederlands, Duits, Frans, Italiaans, Pools etc, maar ook Chinees bijvoorbeeld.
 • Multi tenant cloud gebaseerd, gebruikmakend van de datacenters van Amazon Webservices (AWS) in Europa. Geen hardware investeringen benodigd.
 • Licenties in abonnementsvorm per gebruiker per maand
 • Infor CSI is gebaseerd op de reeds 25 jaar bewezen Infor Syteline software.

Het Tableau platform is ontwikkeld voor alle bedrijven en personen die met data werken. De uitdaging van deze tijd: Hoe maken we van alle data die wordt gegenereerd door systemen begrijpelijke informatie? Eenduidige informatie op basis waarvan conclusies getrokken kunnen worden. Visualisatie is daarbij cruciaal. Dat is wat men bij Tableau ‘see and understand your data’ noemt.

Kenmerkend is:

 • Een zeer gebruiksvriendelijk platform, met uitzonderlijke visualisatie mogelijkheden;
 • Standaard geleverd met > 50 data connectoren, waardoor koppeling met databronnen gewaarborgd is (SQL Server, Excel, Hadoop, SAP Hana, Salesforce etc)
 • Uitgebreide ‘enterprise ready’ gebruikers autorisatie instellingen mogelijk
 • Social collaboration mogelijk bij het ontwerpen van dashboards
 • Razendsnel door toepassing van revolutionaire ‘Hyper V’ in memory technieken
 • Zeer schaalbaar en flexibel; van enkele gebruikers tot duizenden
 • Licenties in abonnementsvorm per gebruiker per jaar
 • Zowel ‘on premise’ (Tableau Desktop, TableauServer) als in de cloud (Tableau online) te gebruiken

Met het Tableau Business Intelligence platform beschikt u over de meest moderne en door Gartner jaar na jaar hoog in het leiderskwadrant geplaatste BI software.

Trefwoorden: Tableau, Infor, Business Intelligence, Data Visualisatie, Maak industrie, Cloud, Dashboard, Machinebouw, High-tech, electronics, Metaal, Aerospace & DefenseDe maakindustrie als verzamelnaam kent vele verschillende sectoren. Hierbij geldt, de een is de ander niet. Een overzicht van onze specialisaties vindt u op deze pagina.

Nieuws

Doorlopend zijn wij op zoek naar relevante informatie voor onze opdrachtgevers en onze doelgroep. Onze selectie vindt u op deze pagina.

WHITEPAPERS

You don’t have to be big to go digital
5 things your spreadsheets can’t do
2018 BI trends

Brochure

Onderstaand vind u informatie over onze hoofd- en aanvullende producten.
Infor Cloudsuite Industrial ERP

Video’s

Tableau overview:

 

Infor Cloudsuite Industrial:
vimeo.com/inforstreaming/review/168092668/ca1138bfdd

Interesse in een demo of proefversie? Neem dan gerust contact met ons op.Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Quartess
Adres Wanraaij 4
Postcode en plaats 6673 DN Andelst
Contactpersoon Hr. JF Muller
Telefoon 0488-470 165
E-mail sales@quartess.eu
Meer informatie Bezoek website