Inventive - ICTleveranciers.nl

InventiveInventive ERP Software biedt meer dan 1.300 geïntegreerde ERP-functies die beschikbaar zijn op Windows en Apple computers, de Cloud en apps voor smartphones of tablets.

Bekijk hier meer leveranciers van ERP software
 
 Inventive ERP Software is het ERP-platform voor het Nederlandse bedrijfsleven. Al meer dan 30 jaar ligt de focus op het unieke strategische en organisatorische DNA van onze relaties. Inventive begrijpt dat door dit DNA bedrijven succesvol zijn en probeert met haar ERP-platform het unieke DNA en onderscheidend vermogen van deze relaties te versterken en de kennis en processen te faciliteren, structureren en rapporteren.

Sinds 1987 wordt er door Inventive ERP Software gewerkt aan één software applicatie waarbij er wordt geïntegreerd met externe softwareprogramma’s zoals Jira en Confluence waarvan Inventive een Expert Partner is. Dankzij deze integraties ontstaat er een compleet digitaal ERP Platform voor onze relaties. Naast ons ERP-Platform onderscheidt Inventive zich door uiterst snel en in combinatie met haar standaard ERP applicatie, maatwerkprogrammatuur te ontwikkelen. Hierbij is het dankzij de unieke werkwijze volgens het DNA model mogelijk om het maatwerk schaalbaar in te zetten.

Inventive ERP Software kiest in het zaken doen met haar relaties voor een persoonlijke benadering. Wij willen fatsoenlijk zaken doen met onze relaties, leveranciers en medewerkers en werken het liefst op basis van gelijkwaardigheid. Dit resulteert in een ‘partner’ rol waardoor wij samen met u in staat zijn om een optimaal renderend informatiesysteem in uw organisatie te introduceren. Meer achtergrond informatie over Inventive ERP Software kunt u raadplegen op de Inventive website.

Trefwoorden: Online, ERP Software, Financieel, DNA, workflow, ERP, SoftwareDEMO’S

Een demo kunt u hier aanvragen: erp.inventive.nl/inventive/index.htmlBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Inventive ERP Software b.v.
Adres Patrijsweg 14
Postcode en plaats 2289 EX
Contactpersoon Joey Kroon
Telefoon 070-3368080
E-mail Joey.kroon@inventive.nl
Meer informatie Bezoek website