GAC Business Solutions - ICTleveranciers.nl

GAC Business Solutions


GAC Business Solutions

GAC Business Solutions is gespecialiseerd in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen.

Bekijk hier meer leveranciers van ERP software.
 
 Door kennis te delen zoeken we de perfecte balans tussen wensen en oplossingen, behoeften en software, mensen en technologie. Dit is de sleutel tot succesvol samenwerken en vormt het uitgangspunt voor onze filosofie: Growing Together. De focus ligt op organische groei van uw business, met als doel de positie te bereiken (of behouden) die u in uw concurrentieveld wenst.

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen. GAC bestaat uit meerdere business units met kennis, medewerkers en producten die specifiek voor de verschillende branches zijn ontwikkeld. Onze branche-experts kunnen zich goed in uw situatie inleven.

Wij maken gebruik van het Microsoft Dynamics NAV platform en voegen hier branchefocus en specifieke functionaliteit aan toe. Dit is de manier om de snelle veranderingen te blijven volgen en bij u betaalbaar te kunnen blijven implementeren.

Onze mensen
Onze mensen zijn enthousiast, klantgericht en stellen ondernemerschap voorop. U wilt investeren zonder onverantwoorde risico’s te nemen. Zij zoeken met u naar de beste oplossing. Samen boeken wij resultaten die we afzonderlijk van elkaar niet zouden bereiken. Door langdurig en weloverwogen samen te werken versterken we elkaar en neemt onze kennis toe.

Wij zijn betrokken
GAC zet zich in voor duurzaamheid. Dat hebben we op zakelijk gebied gedaan door in 1997 te kiezen voor Navision als softwareplatform. In maatschappelijk opzicht richten we ons breder. GAC gelooft dat je niet alleen moet praten over maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar dat je het gewoon moet doen. Wij hechten veel belang aan het ondersteunen van diverse maatschappelijk verantwoorde doelen. Daarbij staat zowel de uitbreiding van samenwerking als kennisdeling hoog op de agenda.

Trefwoorden: ERP software, automatisering, bedrijfsprocessen, GAC, Dynamics NAV, Microsoft, NavisionREFERENTIES

Wortell
Present Time
Nedap
ASML
Datacon


DEMO’SBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam GAC Business Solutions
Adres De Scheper 307
Postcode en plaats 5688 HP Oirschot
Contactpersoon
Telefoon 0499 58 28 28
E-mail
Meer informatie Bezoek website