Zinnovation CRM - ICTleveranciers.nl

Zinnovation CRM


Zinnovation

Zinnovation, dé betrouwbare CRM partner voor het implementeren, aanpassen en beheren van uw CRM omgeving.

Bekijk hier meer leveranciers van CRM software
 
 Onze gedrevenheid brengt u veel verder dan u mag verwachten. Onze focus ligt op de best mogelijke inrichting van uw commerciële processen. Verbeteren van uw klantgerichtheid? Meer omzet of betere marges? Uit welke kanalen wilt u informatie vastleggen? Wij weten daar wel raad mee. Niet alleen het op de juiste wijze invoeren van informatie is van belang maar ook wat u met die data wilt gaan doen.

Zinnovation heeft ruime sales en marketingervaring in huis waardoor wij goed met u mee kunnen denken in creatieve oplossingen. Techniek gaat steeds vaker hand in hand met marketing. Er worden marketingtools ontwikkeld die betere inzichten geven in de gedachten en wensen van klanten. Uiteindelijk is het vertrouwen en aankoopgedrag van uw klanten wat bepaald of u succesvol bent en niet alleen uw verkoopgedrag. Daar moet u uw verkoopactiviteiten op aanpassen ook in uw CRM systeem. Wanneer heeft u voor het laatst een klanttevredenheidsonderzoek gedaan? Is dat uitgevoerd en opgeslagen in uw CRM systeem? Met de rapportagetools in CRM kunt u de conclusie van zo’n onderzoek ook weer inzetten in uw relatie met de klant.

Wij kiezen ervoor om ons niet op één branche te focussen aangezien die ervaring ons de afgelopen jaren alleen maar voordeel heeft opgeleverd. De breedte geeft ons aanzienlijk meer kennis en creativiteit om oplossingen te bieden die doeltreffend zijn.

CRM beheer, hoort goed belegd te zijn intern en/of bij Zinnovation CRM beheer. Wij bieden een ervaren beheerservicedesk om u te ondersteunen. CRM is een organisch geheel wat meegroeit met de organisatie en daardoor aan verandering onderhevig is. Wij denken met al onze klanten mee waardoor wij een pro-actief beleid hanteren. Wij informeren u regelmatig over vernieuwingen binnen het snel groeiende CRM landschap. Naast het up en running houden van uw CRM systeem zorgen wij ook dat de benodigde aanpassingen of koppelingen worden uitgevoerd. Op die manier is uw CRM strategie verzekerd van een sterke ondersteuning vanuit uw CRM systeem.

CRM trainingen, wij bieden basis en super user trainingen die aangepast zijn op uw werksituatie en de inrichting van uw CRM omgeving. Het succes van CRM is naast een goede inrichting afhankelijk van uw medewerkers en het enthousiasme waarmee zij CRM gebruiken. Een juiste communicatie en training zijn daarbij een belangrijke stap.

CRM recyclen, het is niet meer van deze tijd om niet weloverwogen te ondernemen. Daarom is het goed om eerst te bekijken of uw reeds aangekochte software nog bruikbaar is. Na een grondige analyse van uw eisen en wensen bekijken wij de huidige CRM omgeving. Het is vaak goed mogelijk het bestaande systeem nieuw leven in te blazen. Waarom een nieuw CRM systeem aanschaffen als er nog recycle mogelijkheden zijn. Het niet meer of niet goed gebruiken van CRM lijdt er toe dat de CRM software geen waarde meer toevoegt voor uw bedrijf. Laat ons er samen met u naar kijken omdat wij er zeker van zijn dat wij in 80% van de gevallen de helpende hand kunnen bieden waardoor uw CRM systeem weer gebruikt wordt daar waar het voor bedoeld is.

Trefwoorden: CRM, CRM beheer, CRM support, CRM ondersteuning, CRM training, Microsoft CRM, Microsoft CRM beheer, Sage CRM, Sage CRM, beheer, ApplicatiebeheerWHITEPAPERS

Wat is CRM eigenlijk?
8 tips voor goed beheer van uw crm applicatie

Bekijk hier alle whitepapers van Zinnovation CRM


REFERENTIES

BEND CRM
Blik op Werk
Blok Group
Bouwfonds PD
Bouwfonds MAB
BTC Teleconsult
Citroën
CRM2Care
CRM excellence
Derco
Es & Ee
Fontys Hogescholen
Hanzehogeschool Groningen
Het Consultancy Huis
Joulz
KIT (Koninklijk Instituut voor de Tropen)
PSV
Sibbing
SRO
Noordelijke Ontwikkelings Maatschappij
Power Storage Europe
POSTV
Prisma Adviesgroep
Solo Documents
Sparkling CRM
Syntens
Tebodin
VSB.bank
VWE
VWPFS


Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Zinnovation CRM
Adres Koopvaarder 2a
Postcode en plaats 1625 BZ Hoorn
Contactpersoon Petra Hagemeijer
Telefoon 0229-276 390
E-mail info@zinnovation.nl
Meer informatie Bezoek website