Content Central | YIBS - ICTleveranciers.nl

Content CentralContent Central is een nieuwe standaard als het gaat om document management systemen. Het pakket biedt de combinatie van een uitgebreid scala aan mogelijkheden op het gebied van document beheer en een opvallende hoge gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast is het pakket zeer flexibel in te richten.

Bekijk hier meer leveranciers van DMS software
 
 Content Central gebruikers hebben toegang tot de applicatie middels een standaard internet browser zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox, of Google Chrome. Iedere handeling in Content Central gebeurt binnen deze internet browser. Van uploaden, coderen, en opzoeken van documenten tot het goedkeuren en distribueren ervan. Een browserbased applicatie biedt belangrijke voordelen, waaronder snelle implementatie en inloggen op iedere mogelijke locatie. Daarnaast is Content Central zo ingericht dat gebruikers zo min mogelijk tijd bezig zijn met alles wat bij document verwerking en distributie komt kijken. Documenten en andere soorten bestanden worden automatisch binnengehaald vanuit document scanners, netwerk mappen, en e-mail accounts. Content Central zet deze gescande beelden om in fullysearchable PDF bestanden, waardoor alle documenten snel teruggevonden kunnen worden (ideaal dus voor document beheer!). Vervolgens bieden geïntegreerde e-mail functionaliteiten! de mogelijkheid om documenten te distribueren.

Het beste van alles is dat al deze functionaliteiten gebundeld zijn in één compleet pakket voor een betaalbare prijs. Er wordt slechts betaald voor het aantal gebruikers en niet voor combinaties van modules die later onverwacht uitgebreid dienen te worden. Deze kostenstructuur past bij Content Central; transparant en doelgericht.

Trefwoorden: scannen, digitaliseren, DMS, document beheer, factuurverwerking, workflows, gebruiksvriendelijk, MKB, flexibel, archiverenDEMO’SBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam YIBS
Adres Le Havre 136
Postcode en plaats 5645 KT Eindhoven
Contactpersoon Coen Hendriks
Telefoon 085-7602288
E-mail info@yibs.nl
Meer informatie Bezoek website