WeX B.V. - ICTleveranciers.nl

WeX B.V.


WeX

WeX levert operationele tools, waaronder een compleet innovatief Warehouse Management Systeem (WeX), dat uit verschillende blokken bestaat.

Bekijk hier meer leveranciers van WMS software
 
 De meest flexibele tool voor logistieke automatisering

Wat?
WeX is een compleet Warehouse Management Systeem dat uit verschillende blokken bestaat. Hierdoor is het mogelijk inslag, uitslag en goederenbeheer naar uw wens te configureren. Meerdere administraties met meerdere magazijnen kunnen in één WMS aangestuurd worden. Zelfs als de magazijnen diverse pickstrategieën hebben. Altijd op een eenvoudige, gebruiksvriendelijke en flexibele manier! Het genereren van barcodes, stickers, rapportages en emails zit, net als barcode scanning, standaard in het pakket. Daarnaast bieden zij oplossingen voor klantspecifieke voorraad. Uiteraard ook weer gekenmerkt door eenvoud, gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. WeX is platform onafhankelijk en werkt op uw PC, industriële scanner, tablet en zelfs smartfoon.

WeX is een compleet, modulair WMS gekenmerkt door gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit, schaalbaarheid en efficiency.

Waarom?
Geoptimaliseerde logistieke processen zijn van levensbelang voor een hedendaagse organisatie. WeX B.V. begrijpt dat en denkt mee met directie en werkvloer. Realtime management informatie is overal en altijd beschikbaar zodat proactief aangestuurd kan worden. Indien er iets aangepast moet worden in WeX, kan dat zonder downtime. Flexibel en efficiënt! Daarnaast is WeX schaalbaar: groeit uw bedrijf? Dan groeit WeX met u mee!

In het magazijn wordt de medewerker via een handheld of voice picking langs de snelste route naar de juiste locaties geleid. Volledig geautomatiseerd en met eenvoudige instructies. Simpel en gebruiksvriendelijk dus!

Duidelijk dat het pakket is ontwikkeld vanuit de praktijk, niet vanuit de gedachtegang van ICT. Dat maakt WeX een ideaal pakket dat naadloos aansluit bij uw logistieke proces, of het nu gaat om één warehouse functionaliteit of een compleet Warehouse Management Systeem, op welk platform of device dan ook.

WeX is dé oplossing voor het optimaliseren van uw goederenstroom en goederenbeheer.

WeX is:
• Realtime, dus up-to-date
Informatie op het juiste moment, de juiste plek en voor de juiste gebruiker beschikbaar
• Gebruiksvriendelijk en efficiënt
Kosten- en tijdbesparend
• Papierloos
Minder administratie, minder fouten
• Minder fouten
Hogere kwaliteit en klanttevredenheid
• Flexibel
Naar uw wens ingericht
• Schaalbaar
Groeit met uw organisatie mee

Wie is WeX?
Opgebouwd in 2006 is WeX een jong, dynamisch en innovatief bedrijf, bestaande uit 6 collega’s. Wat we doen, doen we goed! Ieder op zijn eigen manier, maar allemaal enthousiast, deskundig en klantgericht. Het is onze sport zoveel mogelijk aan te sluiten bij de wensen van onze klanten. Tevreden klanten met maximaal haalbare performance is ons doel.

Trefwoorden: WMS, Barcode, 3PL, E-fulfilment, Warehouse, Logistiek, Klant portal, Supply Chain Management, Productie, Mobile.REFERENTIES

Al meer dan 10 jaar lang leveren wij logistieke oplossingen en automatisering aan bijvoorbeeld:

Infotheek.com ( IT-Leverancier)

Voor het verzamelen van orders maakt Infotheek gebruik van WeX. WeX is hier gekoppeld aan een Navision oplossing. Momenteel maken zo’n 20 verzamelaars gelijktijdig gebruik van de functionaliteiten van WeX.

Channel Distribution ( E-Fulfilment )

Voor het verzamelen van orders maakt Channel Distribution gebruik van WeX,. Channel Distribution beheert diverse voorraden van diverse webshops, eigenaren van deze webshops kunnen met behulp van een klantenportal hun voorraden inzien en beheren. Channel Distribution werkt met Exact Globe wat met een door Exact officieel gecertificeerde SDK koppeling gekoppeld is aan WeX.

Moba (Productiebedrijf)
Voor het verzamelen van productieorders en serviceorders gebruikt Moba WeX. Door de mobile computing oplossing is Moba in staat etiketten te printen tijdens het verzamelen. Voordeel; De exacte aantallen die verzameld zijn, worden vermeld op de afleverbonnen. Als ERP applicatie gebruikt Moba Baan.

Benier (Productiebedrijf)
Voor het aansturen van hun magazijn, waarbinnen BOM worden verzameld, heeft Benier gekozen voor WeX. WeX zal gekoppeld worden aan Baan. Belangrijk voor Benier zijn de projecten en de fysieke plaatsbepaling van deze projecten binnen zijn operatie. Met behulp van WeX is realtime inzichtelijk waar de projecten zich bevinden en welke materialen aanwezig zijn.Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam WeX B.V.
Adres Buitenbulkweg 12
Postcode en plaats 4005 LA Tiel
Contactpersoon Paul Montanus
Telefoon 0344-744070
E-mail info@wex.nl
Meer informatie Bezoek website