VOICT - ICTleveranciers.nl

VOICTVOICT is een application provider voor de logistieke markt en in het bijzonder de transportsector.

Bekijk hier meer leveranciers van TMS software
 
 VOICT is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ondersteuning van het distributieproces. Dit doen we met het web-based programma DireXtion wat we aanbieden als SaaS-product en waarvan we de hosting zelf verzorgen. De kernwaarden van VOICT zijn: Integer, Betrokken en Innovatief.

DireXtion

DireXtion bestaat uit een Distributiemanagement deel en een deel met Controltower functionaliteit. Hierdoor kan het de volledige Deming-cirkel van Plan, Do, Check, Act van het distributieproces afdekken. Zowel Ordermanagement, Rittenplanning, Track & Trace van goederen en ritten, Ondersteuning van de chauffeur, Communiceren en informeren van alle stakeholders en het geautomatiseerd bijsturen van het proces worden ondersteund.

VOICT

DireXtion biedt efficiënte en correcte verwerking in het sorteer- en distributieproces, inzicht en bijsturing op de KPI’s: Compleetheid; Tijdigheid en Vervoerscondities en leidt uiteindelijk tot de volgende voordelen:

  • Toename van het percentage First-Time-Right;
  • Verhoging van kwaliteit en klanttevredenheid;
  • Reductie van de manhandling;
  • Reductie van klantcontacten.

DireXtion is flexibel inzetbaar door het toepassen van configureerbare proces flows en business rules per verlader/opdrachtgever en biedt multi-hub en omni-channel ondersteuning. Dit maakt het mogelijk zowel eenvoudige als zeer complexe distributieprocessen te ondersteunen en het overzicht te behouden.

DireXtion is gestoeld op een moderne architectuur van tientallen microservices, ontworpen om gezamenlijk of met andere systemen samen te werken. Tezamen met een Agile ontwikkelproces kunnen nieuwe functionaliteiten frequent worden doorgevoerd zonder down-time van het systeem.

Trefwoorden:TMS Distributiemanagement Controltower Ritmonitoring Ritplanning Temperatuur GDP Track&Trace Barcodescanning TransportmanagementREFERENTIES

Referenties leest u hier.


DEMO’S

Wij demonstreren graag ons product aan u, neem contact met ons op. www.voict.nlBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam VOICT
Adres Keesomstraat 19
Postcode en plaats 6717 AH Ede
Contactpersoon VOICT Services
Telefoon 0318796060
E-mail info@voict.nl
Meer informatie Bezoek website