Talent & Salaris | Visma software - ICTleveranciers.nl

Talent & Salaris


Visma

Visma software heeft een volledig geïntegreerde softwareoplossing voor Human Resource Management en salarisverwerking.

Bekijk hier meer leveranciers van HRM software.
 
 Talent & Salaris van Visma software stelt het lijnmanagement en de werknemers in staat om taken die voorheen bij HRM lagen uit te voeren. Herhalende administratieve plichten zoals het bijhouden van verlofkaarten, het registreren van verzuim en het onderhouden van persoonsgegevens, kunnen zonder tussenkomst van HRM worden afgehandeld.

De HRM Software van Visma is daarmee:

  • Werkdrukverlagend
  • Kostenbesparend
  • Communicatie versterkend
  • Gebruikersvriendelijk
  • Innovatief

Voor medewerkers
Visma HRM biedt geavanceerde bedrijfsautomatisering in combinatie met uitgebreide, naadloze integratie met andere online diensten. Vergroot de efficiency van uw organisatie door uw operationele processen te stroom lijnen, vervelende handmatige taken te automatiseren en te profiteren van geïntegreerde online diensten

HRM software functionaliteiten
De uitgebreide functionaliteit van de HRM software oplossing stelt organisaties in staat om hun HR processen optimaal in te richten en zodoende hun medewerkers te ondersteunen in de uitoefening van hun werkzaamheden. Anywhere, any time, any device.

Mobile HRM software
Met de HRM app heeft u eenvoudig inzicht in uw actuele gegevens. Wanneer en waar u maar wilt, altijd toegang tot de belangrijkste personeelsinformatie. Medewerkers hebben met de app de meest recente loonstroken altijd bij de hand en kunnen snel en eenvoudig digitaal onkosten declareren.

SaaS
Visma biedt de oplossing ook aan als Software as a Service, afgekort SaaS. Met deze dienst wordt de software als een online service aangeboden. Omdat Visma het onderhoud na 22.00 uur of in de weekenden uitvoerd, is de HRM software altijd up-to-date én beschikbaar voor gebruik.

Tevreden HRM software klanten
Dankzij uitgebreide kennis van de markt en efficiënte, stabiele en betrouwbare software zorgt Visma voor een optimale ondersteuning van de Human Resource processen van hun klanten. Zij hebben ruime ervaring in diverse branches.

Integratie HRM software
Visma heeft een breed samenwerkingsverband met organisaties die HR-producten en HR-diensten aanbieden die aanvullend zijn op de oplossingen van Visma. Door deze overeenkomsten zijn zij in staat hun klanten nog beter van dienst te zijn

Trefwoorden: HRM software, eHRM, Salarissoftware, Salarisverwerking, Verzuim, workflow, Zorg, HRM, ess ,cloud, human resource managementWHITEPAPERS

In 9 stappen naar de juiste HRM software
Hoe u met e-HRM verzuimkosten aanpakt

Bekijk hier alle whitepapers van Visma software


REFERENTIES

Bekende namen in het klantenbestand van Visma zijn onder andere: Wehkamp, KLM Catering Services, Pantein, Vivent, Staedion, Laurentius, Geas Energiewacht, Kloosterboer Transport, IBFD Financiele dienstverlening, Holla Advocaten, DeLaval, Royaan snacks,Beter Horen en meer.


DEMO’S

 

Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Visma Software B.V.
Adres Modemweg 37
Postcode en plaats 3821 BS Amersfoort
Contactpersoon Rob van Loenen
Telefoon 033-4545111
E-mail info-amersfoort@visma.com
Meer informatie Bezoek website