VisionBI - ICTleveranciers.nl

VisionBI


VisionBI

VisionBI maakt van data stuur- en managementinformatie: zij vinden dat iedere organisatie moet beschikken over goede informatievoorziening.

Bekijk hier meer leveranciers van BI software

 
 VisionBI is er voor organisaties die met informatie de bedrijfsvoering richting willen geven. Wij weten en geloven dat organisaties die actief informatie benutten een aantoonbaar concurrentievoordeel behalen.

Met dashboards hebben onze klanten vanuit diverse invalshoeken zicht op mogelijkheden. Hiermee beschikken zij sneller over informatie. Zo kunnen zij activiteiten en resultaat verbeteren en ontwikkelingen verklaren.

Wij werken op het snijvlak van Business en IT. Klanten willen immers geen IT systeem maar een toepassing die actief bijdraagt aan het effectief sturen en richting geven van de organisatie. Wij denken daarom vanuit ons 4×4 model. Dat een duidelijke structuur biedt voor een productief informatiesysteem.

Wij werken met ervaren consultant die allen ruime ervaring hebben met het realiseren van echte organisatie verbetering. Stuk voor stuk experts op het raakvlak van organisatie en IT.

Trefwoorden: Business Intelligence, BI, Excel, Rapportages, Informatievoorziening, big data, retail, handel en industrie, zorg, dashboardsREFERENTIES

Onze klanten bevinden zich in de volgende sectoren:
Retail
Zorg
Handel en IndustrieBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam VisionBi B.V.
Adres Kobaltweg 11
Postcode en plaats 3542 CE UTRECHT
Contactpersoon D. Teekamp Gout
Telefoon 030 – 633 1945
E-mail info@visionbi.nl
Meer informatie Bezoek website