Vermelding bedrijfspagina - ICTleveranciers.nl

Vermelding bedrijfspagina

  • Vul dit formulier alleen in als u een afspraak over uw vermelding(en) heeft gemaakt.
  • Heeft u een vraag over uw vermelding? Bel dan 085 40 10 213.
  • Gebruik zoveel mogelijk teksten die nog niet eerder online gepubliceerd zijn.
  • Schrijf zo neutraal mogelijk. Te commerciële teksten werken averechts.

U kunt vanuit één of meerdere rubriekpagina’s verwijzen naar uw bedrijfspagina. Als u de inhoud van uw bedrijfspagina wilt toespitsen op een specifieke oplossing (bijvoorbeeld als u onderscheid wilt maken in uw CRM en ERP oplossingen) dan kunt u kiezen voor verschillende bedrijfspagina’s. Vult u dit formulier dan voor iedere bedrijfspagina apart in.

Omschrijving

Geef hier in tekst en beeld uitgebreide informatie over uw bedrijf, uw specialismen en uw ICT oplossingen. Deze wordt geplaatst onder de TAB Omschrijving. Gebruik bij voorkeur een tekst die nog niet eerder door u gepubliceerd is. U kunt uw tekst als Word bestand toezenden. Het is niet mogelijk om in deze tekst links op te nemen.

Whitepapers

Hier vermelden wij de titels en URL's van whitepapers die u publiceert op websites van het ICT informatiecentrum (ICTwhitepapers.nl) of uw eigen website. De whitepapers worden vermeld onder de TAB Informatie. Heeft u geen whitepapers, dan laat u dit leeg.

Boeken en e-boeken

Hier vermelden wij de titels en URL's van boeken en e-boeken die u publiceert of aangevraagd kunnen worden. De boektitels worden vermeld onder de TAB Informatie. Heeft u geen boeken, dan laat u dit leeg.

Overige publicaties

Hier vermelden wij de titels en URL's van blogs, brochures, nieuws en overige teksten die u publiceert. De titels worden vermeld onder de TAB Informatie. Heeft u geen andere publicaties, dan laat u dit leeg.

Demo

Hier vermelden wij de titels en URL's van uw video's en demo(aanvraag). De titels worden vermeld onder de TAB Informatie. Heeft u geen demo's, dan laat u dit leeg.

Te vermelden gegevens

Trefwoorden

Geef hier voor een betere vindbaarheid maximaal tien trefwoorden aan. Bezoekers die gebruik maken van de zoekfunctie op deze website, vinden uw vermelding dan sneller.

* Ja, wij gaan akkoord met de voorwaarden voor publicatie