Unit4 Business World - ICTleveranciers.nl

Unit4 Business World


Unit4

Dynamische organisaties hebben een flexibel en geavanceerd ERP systeem nodig. Een ERP systeem dat niet alleen alle benodigde functionaliteit biedt om uw bedrijf nu succesvol te maken, maar dat zich ook aanpast aan de snelle veranderingen die plaatsvinden in uw branche.

Bekijk hier meer leveranciers van ERP software.
 
 Unit4 Business World biedt u de volgende voordelen:

 • Flexibiliteit
  Ons ERP systeem is flexibel, door onze ‘post implementation agility’. Deze technologie zorgt ervoor dat u zelfstandig aanpassingen kunt doorvoeren in het systeem om te voldoen aan de veranderende eisen van uw organisatie. U bent niet langer gebonden aan een star informatiesysteem dat uw groei belemmert.
 • ERP vanuit de cloud
  Business World wordt volledig vanuit de cloud gehost. Zo beschikt u over een ERP systeem dat klaar is voor de toekomst.
 • Nieuwste webstandaarden
  Business World is aangepast aan de laatste webstandaarden. Het maakt niet uit of u vanaf uw eigen desktop werkt, vanuit de trein op uw laptop of even snel op uw mobiel kijkt, Business World werkt altijd en overal.
 • Veilig en toegankelijk
  Ons ERP systeem voldoet aan de meest recente beveiligingsstandaarden. Uw informatie is dus niet alleen altijd toegankelijk, maar ook altijd veilig.
 • Uw collega’s altijd dichtbij
  Business World maakt het makkelijk om contact te houden en samen te werken met uw collega’s door de geïntegreerde chatfunctionaliteit, schermdeelfunctionaliteit en de laatste technologie op het gebied van online samenwerking.
 • Internationale ondersteuning
  Business World kan binnen een geïntegreerde omgeving in één database administraties voeren van verschillende bedrijfsentiteiten, zelfs met verschillende gebruikerstalen en lokale wetgevingen. Zo is uw systeem klaar voor de internationale markt.
Trefwoorden: ERP software, Unit4, Business World, cloudWHITEPAPERS

In vijf stappen naar de cloud

Bekijk hier alle whitepapers van Unit4Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Unit4 (hoofdkantoor)
Adres Stationspark 1000
Postcode en plaats 3364 DA Sliedrecht
Contactpersoon
Telefoon +31 184 44 44 44
E-mail
Meer informatie Bezoek website