Treams - ICTleveranciers.nl

Treams


Treams

Treams levert software voor performance, feedback, learning en development.

Bekijk hier meer leveranciers van HRM software.
 
 Treams levert software voor performance, feedback, learning en development. Iedereen in de organisatie heeft een account op basis van zijn rol. We meten alles wat er gebeurt en dat levert waardevolle inzichten op. Software implementeren betekent per definitie continue leren: play, learn, adapt. En dat is gaaf! Onze analytics maken dat onze klanten steeds de volgende stap kunnen zetten. Live gaan is dan ook altijd een startpunt. Of het doel nu is om een cultuurverandering te bewerkstelligen, om te groeien, fuseren, consolideren of innoveren: HR moet zorgen dat de mensen zijn aangehaakt bij de strategie. Alleen als medewerkers betrokken zijn bij die collectieve ambitie, kunnen ze het beste van zichzelf geven.
Trefwoorden: Feedback, Talent, Learning, Development, Ontwikkeling, Performance, Doelstellingen, Beoordelen, Leren, 360gradenREFERENTIES

Bekijk alle referenties hier: www.treams.nl/projecten/


DEMO’S

Een demo aanvragen kan hier: www.treams.nl/contact/Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Treams
Adres Kastanjelaan 400
Postcode en plaats 5616 LZ Eindhoven
Contactpersoon Iris Zonneveldt
Telefoon +31(0)40 – 744 08 88
E-mail info@treams.nl
Meer informatie Bezoek website