TransportMaster - ICTleveranciers.nl

TransportMasterTransportMaster is het product van ruim 20 jaar ervaring in de transportbranche. Het resultaat is een zeer compleet en flexibel TMS waarmee u enerzijds uw volledige transportadministratie voert en anderzijds uw transportplanning ondersteunt.

Bekijk hier meer leveranciers van TMS software.
 
 Bent u op zoek naar een uitstekend Transport Management Systeem? Ons TMS-systeem TransportMaster is het product van ruim 20 jaar ervaring in de transportbranche. Het resultaat is een zeer uitgebreid TMS waarmee u enerzijds uw volledige transportadministratie kunt voeren en anderzijds uw transportplanning maximaal ondersteunt. Het pakket is flexibel gebouwd en modulair van opzet en wordt gebruikt door zowel kleine als middelgrote expediteurs, verladers en transporteurs.

Transportadministratie
Een goed en compleet TMS pakket kan u erg veel tijd besparen en vermindert de kans op fouten aanzienlijk. U voert gegevens eenmalig in en kan die overal in het pakket gebruiken. Dus geen dubbel werk meer. En met de handige kopieer- en importfuncties kunt u het invoerwerk flink automatiseren. De basisfunctionaliteit van TransportMaster bevat alles wat een transport- of expeditiebedrijf nodig heeft. Binnenkomende orders vastleggen, verwerken en de te factureren orders afhandelen. De facturen verwerkt u vervolgens via uw eigen financiële applicatie in uw administratie. Uw boekhouding is dus altijd actueel.

Transportplanning
Het pakket ondersteunt de planner maximaal bij de ritplanning. Hij kan eenvoudig orders op ritten inplannen, waarbij alle relevante informatie kan worden getoond. Denk aan beschikbaarheid van wagens en chauffeurs, aantal pallets, laadmeters of gewichten. Daarnaast heeft de planner inzicht in de verwachte kosten en opbrengsten van een rit, zodat hij op basis daarvan de juiste beslissingen kan nemen. Koppelingen met geavanceerde ritplanningsoplossingen zijn uiteraard mogelijk.

Sturing voor uw wagens en uw bedrijf
Ritopdrachten, laad- en loslijsten, totaalkosten per wagen of per chauffeur, omzetgegevens per opdrachtgever, per verkoper of per afdeling, cumulatief of per periode, alle denkbare managementinformatie is in een oogwenk beschikbaar, op het scherm of in een rapport.

Trefwoorden: TMS software, transportadministratie, transportplanningDEMO’S

 

 

 

Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam TransportMaster.com B.V.
Adres Newtonlaan 115
Postcode en plaats 3584 BH Utrecht
Contactpersoon Fons Moormann
Telefoon 0852731964
E-mail info@transportmaster.com
Meer informatie Bezoek website