Teamleader - ICTleveranciers.nl

Teamleader


teamleader

Teamleader CRM: Eén overzicht voor al uw klantgegevens. Simpel in gebruik, altijd en overal bereikbaar. Met deze tool kunt u online uw klanten beheren, facturen sturen en eenvoudig projecten plannen, zodat u in één klik uw administratie doet. Heeft u een vraag? Wij helpen u graag op weg.

Bekijk hier meer leveranciers van CRM software
 
 Alle klanteninfo binnen handbereik

  • Beheer uw contacten eenvoudig en stel uw doelgroepen in
  • Haal alle klantinfo automatisch op met alleen het KvK-nummer
  • Registreer elk contact met uw klant
  • Verstuur uw nieuwsbrief vanuit het geïntegreerde platform

Met Teamleader beheerd u ál uw contacten snel en overzichtelijk. U koppelt contactpersonen aan bedrijven en kent hen een functie toe. Voer het btw-nummer van een bedrijf in? Dan haalt het CRM systeem automatisch alle beschikbare bedrijfsgegevens op. En uw contactpersonen filteren? Dat doet u in een handomdraai met tags en segmenten.

Beheer uw contacten
Beheer uw contacten snel en efficiënt. Link hen aan een bedrijf en ken hen een functie toe. Voeg een bestaande contactenlijst aan Teamleader toe via CSV-import of de API. Voert u het btw-nummer van een bedrijf in? Dan haalt het systeen automatisch de beschikbare bedrijfsgegevens op. En bevindt het bedrijf zich in de databank van Trends Top? Dan gebruikt u ook die beschikbare financiële gegevens in Teamleader.

 

 

teamleader actie

Actieoverzicht per klant
Via een chronologisch actieoverzicht volgt u welke collega contact had met een bedrijf. En met wie, wanneer en hoe. Teamleader houdt een overzicht bij van telefoongesprekken, e-mails, meetings en facturen. Alle informatie staat per klant gebundeld. Zodat u en uw collega’s gemakkelijk op de hoogte blijven van alle communicatie met de klant.

 

 

Eenvoudige klantensegmentatieteamleader contacten
Orden uw klantenbestand door het efficiënt te segmenteren. U deelt klanten in volgens sector, provincie of postcode. Of wijst hen tags toe. Met labels als ‘klant’, ‘leverancier’ of ‘medewerker’ maakt u gemakkelijk het onderscheid tussen klanten en andere contacten.

Trefwoorden: CRM, CRM online, projectplanning, facturatie, offertes, TeamleaderWHITEPAPERS

Van klant tot ambassadeur

Bekijk hier alle whitepapers van Teamleader


REFERENTIES

Winewise– “Vóór Teamleader behielp ik me met statische Excel- en Accesbestanden, van hier tot in Tokio. Als er nu een kandidaat-cursist belt, komen zijn gegevens in het systeem en wordt daar een mailing aan gekoppeld. Goed voor de motivatie en… de agenda.”

Bloovi – “We hebben Teamleader als nieuw CRM/ERP tool gekozen. Ik heb veel ervaring met dergelijke (saas)tools. Deze is toch veruit de beste.”

Yappa – “In september werken we 1 jaar met Teamleader, maar daar ging heel wat research aan vooraf. Tientallen systemen zijn getest. Teamleader sprong eruit. Hun reactiesnelheid, de Belgische origine, de vele updates die wat aan de App Store deden denken…”

INXCO – “Teamleader toont zich een robuust platform om verder te groeien, zeker op lange termijn. Een beetje zoals onze eigen creaties.”


DEMO’S

 

Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Teamleader
Adres Nachtwachtlaan 20
Postcode en plaats 1058 EA Amsterdam
Contactpersoon Armanda Willems
Telefoon 085-8882980
E-mail info@teamleader.nl
Meer informatie Bezoek website