SuperOffice CRM | SuperOffice Benelux - ICTleveranciers.nl

SuperOffice CRMSuperOffice ontwikkeld CRM software waarmee elke gebruiker sterke en loyale klantrelaties tot stand kan brengen.

Bekijk hier meer leveranciers van CRM software
 
 SuperOffice is een internationale CRM ontwikkelaar en levert slimme oplossingen voor de B2B-markt. In Nederland werken honderden bedrijven met de gebruikersvriendelijke software. SuperOffice CRM staat voor resultaat en gebruiksgemak.

CRM voor het Nederlandse MKB
SuperOffice is één van Europa’s toonaangevende CRM software leveranciers. Het Noorse bedrijf beschikt over meer dan 25 jaar ervaring in de CRM markt. Ruim 12.000 internationale klanten maken gebruik van de CRM oplossingen. In Nederland ondersteunt SuperOffice Benelux ruim 800 tevreden klanten.

Klantinformatie centraal geborgd
Customer Relationship Management (CRM) of ook wel klantrelatiebeheer draait erom dat bedrijven succesvoller zijn door hun klantcontacten beter te managen. Dit houdt in het centraliseren van klantcontactinformatie zoals, telefoongesprekken, bezoekverslagen, vervolgacties, marketingactiviteiten en openstaande verzoeken. Uw kostbare informatie is veilig, ook wanneer iemand uw organisatie verlaat.

CRM managed uw klant
U bent in staat om iedere klant op basis van zijn profiel met een individuele strategie te benaderen. Om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken, heeft SuperOffice CRM software ontwikkeld die dit proces faciliteert en zeer gebruiksvriendelijk is.

Gebruiksvriendelijke software
De interface zal u snel vertrouwd overkomen. U kunt eenvoudig klanten zoeken, vinden en natuurlijk behouden. De software integreert met alle Office-toepassingen en ondersteunt elk belangrijk technologisch platform.

Windows, online en mobile
Naast het Windows en Web-platform is de software beschikbaar als SaaS-oplossing (software-as-a-service).Tegenwoordig biedt SuperOffice ook apps voor iPhone en Android.

Complete CRM oplossing
De voordelen van CRM voor uw onderneming zijn enorm. Met de juiste software legt u eenvoudig verbindingen tussen belangrijke verkopen en supportinformatie. Dit leidt tot betere communicatiestromen binnen uw bedrijf en verhoogt de klanttevredenheid en de omzet. SuperOffice biedt u tools voor:

– Contact management
– Marketing
– Sales
– Customer Services

Trefwoorden: CRM software, B2B, klantrelatiebeheer, officeWHITEPAPERS

Handleiding voor het kiezen van de juiste CRM oplossing

Bekijk hier alle whitepapers van SuperOffice


Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam SuperOffice Benelux B.V.
Adres Emmasingel 29.41
Postcode en plaats 5611 AZ EINDHOVEN
Contactpersoon Jolanda Weterings
Telefoon 040-4021500
E-mail info@superoffice.nl
Meer informatie Bezoek website