Solmate Group | SAP - ICTleveranciers.nl

Solmate Group


Solmate

Solmate Group is een strategische business partner die uw organisatie ondersteunt bij het realiseren van uw financiële transformatie.

Bekijk hier meer leveranciers van BI software

 
 Solmate Group is een strategische, onafhankelijke business partner die organisaties helpt de finance transformation die zij doormaken praktisch in te vullen. Solmate Group heeft de kennis, ervaring en de mensen om organisaties te helpen met het optimaliseren van financiële processen. Zo onderscheiden wij door te werken met best-of-breed oplossingen op het gebied van financieel management, planning & control en business analytics. De combinatie van innovatieve oplossingen en de jarenlange kennis en ervaring maken Solmate Group de juiste partner om de volgende stap te zetten in beheersbaarheid en transparantie van de financiële organisatie, voor bedrijven van iedere grootte en in elke branche.
Trefwoorden: BI software, finance, business analyticsREFERENTIES

Referenties Solmate GroupBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Solmate Group
Adres Europalaan 12D
Postcode en plaats 5232 BC ‘s-Hertogenbosch
Contactpersoon
Telefoon 088-122 23 45
E-mail info@solmategroup.com
Meer informatie Bezoek website