Solid Flows - ICTleveranciers.nl

Solid FlowsStart met vinden, stop met zoeken! Bent u wel eens een document, bestand, e-mail of aantekening kwijt, juist wanneer u het echt nodig hebt? Solid Flows zorgt dat u start met vinden en stopt met zoeken. Als brug tussen IT en gebruikers, zorgen wij voor een gedragen documentmanagement oplossing.

Bekijk hier meer leveranciers van DMS software.
 
 Door vele jaren ervaring in het bank- & verzekeringsbedrijf kennen we de klappen van de zweep. Zowel op het gebied van pakketselecties en implementaties als op het gebied van functioneel beheer.

Solid Flows is gevestigd in Volendam. We zijn geen traditioneel IT bedrijf maar zijn functioneel ingestelde professionals en kijken vanuit het perspectief van de gebruiker en opdrachtgever. Onze oplossingen moeten iets toevoegen en werk besparen, waarbij IT niet leidend maar faciliterend moet zijn.

Beide eigenaren Dennis Roos en René Dijkhuizen hebben een ECM Master certificering van AIIM een internationaal erkende vak- en kennis organisatie voor professionals.

Naast onafhankelijk advies over DMS oplossingen, en begeleiden van implementaties kunnen we ook het scannen van fysieke post verzorgen. Sinds een half jaar hebben we vanuit de praktijk een Cloudoplossing voor het MKB en ZZP ondernemingen ontwikkelt en aan ons diensten pakket toegevoegd. Deze oplossing maakt documentmanagement ook voor de kleinere organisaties mogelijk, zonder dure licentie en implementatie kosten.

Met deze laatste ontwikkelingen kunnen we nu een totaaloplossing aanbieden. Natuurlijk ook weer geheel gezien vanuit de gebruikers. Start met vinden, stop met zoeken en dat begint bij Solid Flows.

Trefwoorden: Documentbeheer, Advies, implementatie, Cloud DMS, workflow, contractbeheer, ECM Master, Vinden, MKBDEMO’SBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Solid Flows B.V.
Adres G.A. Brederodestraat 26
Postcode en plaats 1132 SP Volendam
Contactpersoon D. Roos
Telefoon 085 273 36 20
E-mail info@solid-flows.com
Meer informatie Bezoek website