ShipitSmarter - ICTleveranciers.nl

ShipitSmarterShipitSmarter is een shipment management platform om zendingen te boeken bij verschillende carriers, inclusief label printing en track & trace. Alle modaliteiten zijn mogelijk. Daarnaast koppelen wij onzichtbaar o.a WMS & TMS systemen en optimaliseren wij uw supply chain.

Bekijk hier meer leveranciers van TMS software
 
 Je stuurt honderden producten naar de klant. Elke dag weer. Dus wil je vertrouwen op efficiënt transport. Perfect getimed bovendien, want de markt waarin je opereert, vereist voorspelbare doorlooptijden. En elke fout is een aanslag op je winstgevendheid. ShipitSmarter brengt die groeiende complexiteit terug tot één shipment tool, die logistiek managers al jarenlang helpt te excelleren in hun vak. Sneller, efficiënter en voordeliger verschepen? Ship. It. Smarter.

Zo simpel kan smart zijn
Met onze online applicatie verzeker je je van de slimste, onafhankelijke oplossing voor elke zending. Alle relevante variabelen worden gewogen, van modaliteit tot lead time en van bestemming tot gewicht. De optie die naar voren komt, wordt meteen geboekt en klaargemaakt voor transport, inclusief label. Zo simpel kan smart zijn. ShipitSmarter levert een snelle implementatie op maat en verzorgt training on the job. Zwaar is die niet, want de software kan eenvoudig door iedereen worden gebruikt.

Strategische gesprekspartner
Op het snijvlak van logistiek en ICT heeft ShipitSmarter zich ontwikkeld tot een strategische gesprekspartner van verladers. Onze kennis helpt hen niet alleen vooraf de juiste configuratie te kiezen, we leveren ook regelmatig updates van de software. De functionaliteit van de tool blijft namelijk groeien en veranderende wetgeving wordt meteen doorgevoerd. Zo geeft ShipitSmarter je niet alleen vertrouwen, maar ook keihard financieel voordeel.

Universele slagkracht
Ook met vervoerders hebben we een goede verstandhouding. ShipitSmarter hecht sterk aan zijn onafhankelijkheid, dus zullen we nooit een voorkeur uitspreken. Maar vervoerders beseffen dat spelers als wij niet meer zijn weg te denken in de transportwereld. Als verladers kiezen voor meerdere vervoerders, kun je dat maar beter omarmen. En dus zoeken zij ons steeds meer op. Daar liggen mooie kansen om de universele slagkracht van ShipitSmarter verder te vergroten, maar altijd binnen de strenge kaders van onze onafhankelijkheid.

Best of class
Door goed te luisteren naar logistieke marktvragen en de meest geavanceerde technologie te gebruiken, is ons shipment management systeem uitgegroeid tot best of class. Daarachter schuilt een grote nieuwsgierigheid en de drang om het complexe simpel te maken. Want dat is wat ShipitSmarter in wezen doet: de groeiende complexiteit van transporteisen terugbrengen tot een voor iedereen begrijpelijke applicatie.

Pioniers
ShipitSmarter is groot gemaakt door pioniers. Die zagen wat er nog niet was: een onafhankelijke vergelijker van vervoerders, een inzichtelijk dashboard voor vervoersbewegingen en een efficiënte verwerker van verzendingen. En die al in een vroeg stadium aanvoelden dat ICT die zaken zou verbinden. Daaraan is jarenlang gesleuteld, in de wetenschap dat software nooit af is. Want perfectie is een constant streven.

Trefwoorden: shipment management, system integration, visibility, freight management & audit, control tower, inbound logistic, supply chain optimization, spend management, carrier integration, trade complianceREFERENTIES

3M
Crocs
Danaher
Fluke
Leica
ING
Océ
Philips
KaVo
Hach Lange
Beckman Coulter
Nedap
Stork
Fokker
Vion Group


Demo’s

Request demo, http://www.shipitsmarter.net/contact-us/


Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam ShipitSmarter
Adres Arendstraat 21
Postcode en plaats 1223 RE Hilversum
Contactpersoon Sales
Telefoon 0887 447 447
E-mail sales@shipitsmarter.com
Meer informatie Bezoek website