Schouw Informatisering - ICTleveranciers.nl

Schouw Informatisering


Schouw informatisering

Schouw Informatisering is specialist in het adviseren en automatiseren van voedingsmiddelenbedrijven.

Bekijk hier meer leveranciers van ERP software.
 
 “We enable food companies to focus on running and improving their business.” Sinds 1998 is Schouw Informatisering uitgegroeid tot een internationale organisatie met 125 werknemers en 20 resellers in 15 landen. Deze groei is vooral te danken aan een focus op de voedingsmiddelenindustrie en een no-nonsense mentaliteit.

Focus op de Food Branche
Microsoft Dynamics® NAV en AX (365) vormen de basis van onze bedrijfsbrede ERP oplossingen. Om de specifieke wensen van de voedingsmiddelenindustrie te kunnen bedienen wordt deze software aangevuld met de eigen standaard software specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie: SI Foodware®. Deze combinatie ondervangt alle bedrijfsprocessen van een voedingsmiddelenbedrijf. Meer dan 300 voedingsmiddelenbedrijven maken dagelijks gebruik van deze geïntegreerde oplossing.

Nauwe samenwerking met opdrachtgevers
Opdrachtgevers van Schouw Informatisering zijn Food & Beverage organisaties met een duidelijke visie op de toekomst. Zij verwachten van Schouw Informatisering een partner die bijdraagt aan de realisatie van hun visie en meegroeit met hun markt. Schouw Informatisering bouwt met haar opdrachtgevers aan een hechte relatie voor de lange termijn. Een partnerschap, waarbinnen betrouwbaarheid, kwaliteit en ontwikkeling ten aanzien van de geboden oplossing centraal staat.

Trefwoorden: ERP software, food branche, Food & beverage, automatiseren van voedingsmiddelenbedrijvenREFERENTIES

Domino’s pizza
Het opereren met productievestigingen in verschillende landen brengt stevige uitdagingen met zich mee. Hoe stroomlijn je processen over meerdere locaties en hoe ondervang je dat er uniform geopereerd en gerapporteerd wordt? Het kiezen van een ERP-pakket dat het aangaan van deze uitdagingen kan faciliteren is de eerste stap. Zo ondervond ook Domino’s Pizza; het grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf ter wereld. Ze kozen ervoor om samen met Schouw Informatisering hun internationale automatiseringsstrategie vorm te geven, waarbij het op Microsoft Dynamics ERP gebaseerde SI Foodware een centrale rol speelt. Lees hier meer

Total produce
Als importeur levert Total Produce maar liefst 12.000 verschillende AGF artikelen aan retailorganisaties, service providers, grossiers en exporteurs. De winstmarges op AGF producten zijn erg klein, dus moeten op hoog tempo pallets worden doorgezet om winst te maken. Het is daarom essentieel dat de financiële cijfers up-to-date zijn en daadwerkelijk kloppen. Dit lukt Total Produce dankzij hun bedrijfsbrede ERP-oplossing van Schouw Informatisering. Lees hier meer


DEMO’S

Regelmatig organiseert Schouw Informatisering live events en online demo’s. Lees hier meerBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Schouw Informatisering
Adres Bredaseweg 172
Postcode en plaats 4872 LA Etten-Leur
Contactpersoon Marlie van Meer
Telefoon 076-5042520
E-mail info@schouw.org
Meer informatie Bezoek website