SAS - ICTleveranciers.nl

SAS


sas

SAS software is specialist in business analytics software en dienstverlening en de grootste onafhankelijke business intelligence leverancier.

Bekijk hier meer leveranciers van BI software

 
 SAS helpt klanten op meer dan 70.000 locaties en in 139 landen hun prestaties te verbeteren en waarde te creëren door sneller betere beslissingen te nemen. Zij bieden u THE POWER TO KNOW® en brengt bedrijfsbreed structuur aan in uw data.

Dit stelt u in staat heldere analyses te maken, op feiten gebaseerde beslissingen te nemen en de juiste strategie te ontwikkelen. Daarmee krijgt u een blijvende voorsprong op de concurrentie, bespaart u kosten en werkt u binnen de gehele organisatie aan betere prestaties.

Met behulp van de software en dienstverlening haalt u meer uit uw bedrijfsgegevens. SAS software is technologie- en platformonafhankelijk en daardoor naadloos te integreren met bestaande applicaties. Zo verkrijgt u inzicht in grote hoeveelheden informatie die uit verschillende informatiesystemen afkomstig is. Van informatie naar inzicht.

Trefwoorden: Business analytics software, BI software, Business intelligence, Data, SAS softwareREFERENTIES

HEINEKEN
HEINEKEN ondersteunt wereldwijd operational excellence. Uniforme aansturing zorgt voor inzicht en optimale prestaties Lees hier meer

ING
ING vergroot transparantie risico kapitaalberekening met SAS.Diepgaande statistische analyse, calculatiekracht en heldere rapportages met een tailor-made operational risk oplossing.Lees hier meer

Euramax
Euramax kijkt vooruit met datavisualisatie. SAS Visual Analytics geeft Euramax Coated Products meer grip op de toekomstLees hier meer

Bekijk hier alle referenties


DEMO’S

 

Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam SAS
Adres Flevolaan 69
Postcode en plaats 1272 PC Huizen
Contactpersoon Afedeling Sales
Telefoon 035-699 6900
E-mail sasinfo@sas.com
Meer informatie Bezoek website