SalesBreakThrough - ICTleveranciers.nl

SalesBreakThroughEen doorbraak in Sales/CRM software. Voor alle herkenbare sales uitdagingen biedt Membrain uitkomst, o.a. Controle over salesproces; Prospecting; Voorspelbare forecast; Actiegericht; Borging van kennis en training; Snelle on-boarding en acceptatie. Toepasbaar als Sales software, CRM of add-on.

Bekijk hier meer leveranciers van CRM software
 
 SalesBreakThrough (SBT) levert software en sales advies rondom de geavanceerde sales software Membrain. Membrain is net als vele andere innovatieve en succesvolle software afkomstig uit Zweden.

Organisaties die een specifiek sales proces hanteren zijn tot 30% succesvoller en tot 40% beter voorspelbaar in forecasts:
Standarisatie van sales processen gebaseerd op bewezen sales methodieken en op maat gesneden playbooks om salesb 1

de deal te winnen zijn de grootste krachten van Membrain.

Waar de meeste CRM systemen stoppen bij verkoopfasen en winkansen begeleidt Membrain sales professionals tot in het gewenste detail door deze afzonderlijke fasen. Als het verschil op het sales proces en de sales professional gemaakt moet worden dan is Membrain hét instrument om hierin te ondersteunen!

De groene kleuren en vinkjes en de aanwezige coaching functie zetten de sales professional aan om alle stappen te doorlopen en in één overzicht duidelijk te krijgen waar en hoe er gehandeld dient te worden.


De 6 voornaamste uitdagingen waar SBT met Membrain bewezen oplossingen met indrukwekkende verbeteringen in biedt:

• Optimale grip op het sales proces en de DMU. salesb 2
• De meeste tijd aan trajecten besteden met de hoogste winkansen en orderwaardes.
• Kortere sales cycli en voorspelbaarheid in forecast en gewogen pipeline waarde.
• Borging van product/diensten kennis en investeringen in trainingen ten behoeve van sales professionals.
• Integraal inzicht in business plan versus realisatie en inuïtief sturen op best practice analyses.
• Snellere on-boarding van nieuwe medewerkers en individuele coaching.

Eenvoudige implementatie zonder hoge investeringen:
In de kern is Membrain ontwikkeld om sales professionals te helpen hun doelstellingen te realiseren. Bovendien is deze oplossing snel, zeer eenvoudig in gebruik en zo intuïtief als een App. Implementatie is eenvoudig, hoge eenmalige investeringen zijn niet aan de orde, in zeven simpele stappen bent u operationeel. Hoe beter u uw organisatie qua sales methodiek en structuur voor elkaar heeft hoe sneller u de vruchten kunt plukken van deze sales tool.

Toepasbaar als Sales tool, CRM of add-on:
Organisaties die al een CRM oplossing hebben maar daar bovenstaande uitdagingen niet mee kunnen aanpakken kunnen Membrain ernaast gebruiken. Importeren en exporteren van relatiegegevens is zeer eenvoudig. Membrain kan tevens via API of Zapier geïntegreerd worden met oplossingen naar keuze. En uiteraard is Membrain als volwaardig CRM systeem in te zetten waarbij alles draait om snelheid, eenvoud, productiviteit en actiegerichtheid.

Bewezen integratie met markstandaarden en wereldwijd bewezen:
Membrain is een 100% cloud toepassing en heeft standaard integraties met Hubspot, Zendesk, Zapier, Salesforce.com, Microsoft Office en Google. Ook andere oplossingen zijn eenvoudig te integreren. Membrain wordt wereldwijd door organisaties gebruikt in alle bedrijfsgroottes en branches.Membrain wordt vaak toegepast binnen de B2B markt met complexe sales, grote DMU en lange sales cycli. Membrain is twee jaar op rij uitgeroepen tot beste CRM oplossing(bron Top Sales World) en is tevens door klanten/gebruikers als high performer benoemd volgens G2Crowd.

Trefwoorden: Salesproces, Salessoftware, Membrain, Training, Playbook, Salesmethodiek, Salescyclus, Forecasting, Pipeline, Coaching
Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam SalesBreakThrough
Adres Boomblauwtje 110
Postcode en plaats 7323 VR Apeldoorn
Contactpersoon Eric Boers
Telefoon +31 680065116
E-mail info@salesbreakthrough.nl
Meer informatie Bezoek website