Sage CRM - ICTleveranciers.nl

Sage CRM


Sage CRM

Sage CRM is de marktleider in geïntegreerde oplossingen voor boekhouding/commercieel beheer, uitbetalingen en online betalingen.

Bekijk hier meer leveranciers van CRM software
 
 U bent op zoek naar software voor het beheer van uw klantenrelaties en wil niets verloren zien gaan? U wil uw verkoopkracht aanscherpen? U wil tijd besparen bij elke vorm van klantenbinding en prospectie?

Sage CRM helpt u de commerciële prestaties van uw onderneming te verhogen

Sage CRM wordt reeds dagelijks gebruikt door meer dan 14.000 KMO’s in 70 landen voor het beheer van hun klantendienst, marketingacties en verkoopkrachten. Dankzij Sage CRM wordt de prospectie van nieuwe klanten en het sluiten van verkopen eenvoudiger en sneller, en kunnen duurzame en winstgevende relaties worden opgebouwd.

Complete mobiele CRM applicatie binnen handbereik

Sage CRM is een programma dat u snel en gemakkelijk in gebruik kunt nemen. Uw medewerkers leveren onmiddellijk prestaties. De belangrijkste kenmerken: betaalbaar, personaliseerbaar en mobiel.

Betaalbaar: Sage CRM is de CRM oplossing bij uitstek voor u. Ze werd ontwikkeld rekening houdend met de budgetten van KMO’s. Ze is bovendien eenvoudig in gebruik dankzij de intuïtieve interfaces.

Personaliseerbaar: U kunt Sage CRM personaliseren in functie van de noden van de onderneming of op basis van de gebruikersvoorkeuren.

Mobiel: U hebt toegang tot alle functies via een simpele webbrowser, via elk mobiel apparaat ter wereld (iPhone/Android™/Tablet), 24u/24u.
Sage CRM kan bovendien naadloos worden geïntegreerd in de andere beheeroplossingen van Sage, MS Exchange, MS Outlook en sociale media.

Trefwoorden: CRM software, mobiele CRM applicatie, Sage CRMREFERENTIES

A&B Partners
Huurland
Privacycommissie
Ethias
Huppertz


DEMO’S


Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Sage CRM
Adres Rue Natalis 2
Postcode en plaats 4020 Luik
Contactpersoon
Telefoon +32 4 343 77 46
E-mail info@sage.be
Meer informatie Bezoek website