Centric

E-mergo

Peliqan

Cohelion

Digitalisering


Data management

Centric

Centric

Het gebruik van data als sturingsinformatie wordt steeds frequenter toegepast. Naarmate de hoeveelheid digitaal vastgelegde informatie toeneemt, worden de mogelijkheden om er meer mee te doen ook groter. Data kan bijvoorbeeld worden ingezet om processen efficiënter te maken en om voorspellingen te doen. Dit vakgebied, dat bekend staat als data science, biedt kansen voor elke sector.

E-mergo

Onze diensten centraliseren de snelgroeiende en alomtegenwoordige datastroom, bieden technische ondersteuning en hulp bij het ontwikkelen van een datastrategie. Dit zorgt voor snelle toegang tot gegevens en bedrijfsbrede beschikbaarheid via analytics tools.

Peliqan

Dit complete dataplatform, ideaal voor zakelijke teams, scale-ups en ontwikkelaars, elimineert de noodzaak van data engineers door directe toegang tot gegevensbronnen te bieden. Het biedt gegevensvisualisatie, spreadsheet BI, SQL-functies en low-code scripting voor op maat gemaakte oplossingen.

Cohelion

Cohelion

Cohelion is een alles-in-één oplossing voor data-integratie, master data management en datakwaliteit. Het biedt een intuïtieve interface voor zakelijke gebruikers om KPI’s te beheren, zoals Finance, HR en Operations, met ingebouwde workflows en datacontroles die hoge datakwaliteit waarborgen.

DAT MAN-1 A