Riviq

Victa

SAS

DIKW intelligence

Digitalisering


Data analytics

Riviq

Als specialist in data en analytics, ontwikkelt Riviq dataplatforms, data science-oplossingen en data visualisaties. Door vakmanschap en resultaatgerichtheid, helpt Riviq bedrijven om waardevolle inzichten te winnen en nieuwe kansen te benutten door data te verzamelen, visualiseren en data science technieken toe te passen.

Victa

Victa ondersteunt je met ervaring en data-analysetools, zoals Qlik of Power BI, in het verkrijgen van waardevolle zakelijke inzichten. Het verzekert toegang tot relevante data en tijdige inkomsteninformatie voor het management, met diverse andere populaire tools ook beschikbaar.

SAS

Ons geteste AI-platform biedt betrouwbaarheid, veerkracht en empowerment. Het onthult het unieke verhaal van je bedrijfsdata via ons open source, cloud-native technologieplatform. Begrijp huidige gebeurtenissen en stimuleer vooruitgang met de kracht van SAS.

dikw intelligence

DIKW intelligence

DIKW Intelligence levert integrale Intelligence-diensten, variërend van opleidingen tot beheer van data-gedreven toepassingen. Ze bouwen kennisgrafieken, bevorderen data-gedreven mogelijkheden met data science en AI, en hun ‘Analytical Champions’ transformeren organisaties om de beloften van data science te realiseren.

DAT AN-1 A