NucleusBI

VisionBI

Unica

Ensior

Digitalisering


BI software

Nucleas BI

NucleusBI

Opgericht in 2020, faciliteert NucleusBI bedrijfsgroei met effectieve bedrijfsinformatie en data science-oplossingen. We vereenvoudigen complexe data en leveren analyses en inzichten die cruciale beslissingen in marketing, financiën en management bevorderen. Onze diensten strekken zich uit over heel Europa.

VisionBI

Ons toegewijde team van BI-specialisten, gecertificeerd in Microsoft Azure, SQL server, Power BI, Exasol en Yellowfin, investeert in BI- en domeinkennis. Met ervaring in diverse BI-tools is onze missie om u en uw team dagelijks succesvol te laten zijn met data en Business Intelligence.

Unica

Unica

Als ICT-dienstverlener beheren we het complete ICT-landschap, optimaliseren bedrijfsprocessen en ontzorgen eindgebruikers. We helpen klanten bij digitale transformatie en bij de transitie naar een datagedreven organisatie. ICT wordt gezien als een hulpmiddel om doelen te bereiken, niet als een doel op zich.

Ensior

Ensior

Ensior biedt advies, ontwikkeling en ondersteuning bij het structureren van verborgen bedrijfsdata in complexe applicaties. Door diepgaande datavoorbereiding en duidelijke presentatie zorgen we ervoor dat relevante inzichten voor iedereen in uw organisatie beschikbaar zijn.

DAT BI-1 B