BigData Republic

Twentynext

Dataiku

Aigency

Digitalisering


Artificial intelligence

Bigdata republic

BigData Republic

Onze ervaren gemeenschap van dataconsultants en -specialisten hanteert een praktische aanpak om bedrijven te helpen waarde te genereren via innovatieve data-oplossingen. We bouwen data-applicaties, voorspellende modellen, dataplatforms en infrastructuren om klantdoelen te ondersteunen.

Twentynext

Twentynext, gepassioneerd over data, benut Data Science en AI om data te interpreteren en om te zetten in waardevolle inzichten ter verbetering en optimalisatie van de bedrijfsvoering van klanten. Ons doel is bedrijven efficiënter te laten werken door de kracht van data te benutten.

Dataiku

Dataiku

Dataiku, een pionier in “Everyday AI”, helpt organisaties data te benutten voor betere besluiten en waardecreatie. Sinds 2013 leiden we in het democratiseren van data en bevorderen van samenwerking, begrijpen we organisatorische complexiteit en systematiseren we het gebruik van data en AI voor continue innovatie.

Aigency

Aigency

Aigency, een digitaal bureau gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie, helpt innovatieleiders bij het benutten van datasets en het vinden van de ideale AI-oplossing voor hun uitdagingen. We begeleiden het proces om de optimale afstemming tussen technologie en doelstellingen te waarborgen.

DAT AI-1 C