Teamleader

Brancheoplossingen


CRM voor de zorg

Teamleader

Verkoop, factureer en organiseer je werk op één plek. 15.000 ondernemers en hun teams gebruiken Teamleader om slimmer te werken, ook voor organisaties in de zorg.

BO ZORG-2 D

Unit4

Tijdelijke vermelding – Unit4 biedt speciale ERP-software voor de overheid en zorg, waardoor teams kunnen focussen op wat belangrijk is: het laten groeien van burgers en gemeenschappen. Lever meer waarde aan de samenleving met onze softwareoplossingen voor de publieke sector.

Condor

Tijdelijke vermelding – Ontdek het nieuwe alternatief voor gestroomlijnde processen in ziekenhuizen en zorginstellingen. De geïntegreerde zorg ERP software stimuleert innovatie, verbindt inkoop, logistiek en financiën, en optimaliseert de toegevoegde waarde voor de kerntaak: het verlenen van goede zorg. Condor zorgt voor vooruitgang in de zorgsector.

GAC Business Solutions

Tijdelijke vermelding – Haal het maximale uit bedrijfsprocessen in de zorg met onze toonaangevende ERP oplossing. Beheer logistieke en financiële processen moeiteloos en voldoe aan strenge zorgmarkteisen zonder marges in gevaar te brengen. Optimaliseer efficiency met onze slimme Microsoft software voor de zorg.

Exact

Tijdelijke vermelding – Exact voor Zorg biedt softwareoplossingen voor zorginstellingen, die zich in een dynamische periode bevinden. De toenemende inkomstenstromen en de coronacrisis benadrukken de noodzaak van snelle schakeling en tijdige stuurinformatie.Of je nu financiële, inkoop-, of zorgspecifieke software zoekt, Exact heeft het juiste portfolio voor zowel care als cure in de zorgmarkt.