Klien IT Systems

Jump Legal

Condor

Wunderbricks

Legal Sense

Teamleader

Brancheoplossingen


CRM voor de zorg

Teamleader

Verkoop, factureer en organiseer je werk op één plek. 15.000 ondernemers en hun teams gebruiken Teamleader om slimmer te werken, ook voor organisaties in de zorg.

BO ZORG-2 D

Unit4

Tijdelijke vermelding – Unit4 biedt unieke bedrijfssystemen en -software voor het hoger onderwijs, met een focus op People Experience. De administratieve oplossingen helpen backoffice-medewerkers en docenten om meer te bereiken in onderwijs en onderzoek, zodat ze zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is.

Senet

Tijdelijke vermelding – Senet biedt unieke softwareoplossingen voor het onderwijs, waarbij goed onderwijs begint met efficiënte procesadministratie en -regulatie. De softwarebouwers kennen uw proces door jarenlange ervaring, waardoor betrouwbare applicaties gemaakt worden die uw onderwijs volledig ondersteunen. Vertrouw op Senet voor een succesvolle onderwijservaring.

Visma

Tijdelijke vermelding – Visma Connected Experience voor het onderwijs is een baanbrekend initiatief dat bedrijfsvoering en onderwijslogistiek samenbrengt door integratie en automatisering. De geïntegreerde oplossingen verbindt alle processen, van HR tot roosteren, inkoop en financiën, waardoor je tijd bespaart om toekomstige uitdagingen aan te gaan.

GAC Business Solutions

Tijdelijke vermelding – Haal het maximale uit bedrijfsprocessen in de zorg met onze toonaangevende ERP oplossing. Beheer logistieke en financiële processen moeiteloos en voldoe aan strenge zorgmarkteisen zonder marges in gevaar te brengen. Optimaliseer efficiency met onze slimme Microsoft software voor de zorg.