Ridder iQ | Ridder Data Systems - ICTleveranciers.nl

Ridder Data Systems – Ridder iQ


Ridder iQ

Ridder iQ is niet het enige ERP pakket op de markt. Maar wel een van de weinige die écht is gericht op uw branche.

Bekijk hier meer leveranciers van ERP software.
 
 “De kunst van het optimaal automatiseren van bedrijven binnen de maakindustrie is te weten waar de problemen zich kunnen voordoen en deze op te lossen. U mag dus van uw leverancier verwachten dat deze met u meedenkt en met u meegroeit. Samen moet er naar een oplossing worden gezocht. Dit is bijvoorbeeld terug te vinden in de integraties met financiële en engineeringpakketten. Een bedrijf moet zich niet aanpassen aan hun softwareleverancier, het is juist eerder andersom. Dit is de voornaamste reden dat Ridder Data Systems BV is uitgegroeid tot marktleider met betrekking tot ERP software binnen het MKB in Nederland.”

Ridder iQ is gebruikersvriendelijk en heeft een zeer moderne interface. Zo kunt u bijvoorbeeld door middel van de voorwaardelijke opmaak gemakkelijk alle benodigde informatie op uw scherm tonen. Zo heeft u direct in kaart welke leveringen te laat binnen komen, hoeveel verschil er zit in uw voorcalculatie ten opzichte van uw nacalculatie en kunt u tevens alle belangrijke managementinformatie uit het pakket halen. Extra vrije velden en gecalculeerde velden zijn aan te maken en bestaande velden zijn te hernoemen. Een compleet geïntegreerde workflow behoort eveneens tot de mogelijkheden. De volledig geïntegreerde rapportagetool maakt het pakket compleet. De vele mogelijkheden en flexibiliteit maken Ridder iQ de totaaloplossing die u zoekt. Met Ridder iQ presteren uw medewerkers optimaal en speelt flexibel in op wisselende omstandigheden.

Trefwoorden: ERP software, Maakindustrie, Metaal, Projectmanagement, Planning, Urenregistratie, MKBREFERENTIES

Royal Duyvis Wiener BV
Schipperslaan 15 1541 KD KOOG AAN DE ZAAN
www.duyviswiener.nl

Suplacon Groep BV
Assemblageweg 11 8304 BB EMMELOORD
www.suplacon.com

Vredo Dodewaard B.V.
Welysestraat 25a 6669 DJ DODEWAARD
www.vredo.nlBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Ridder Data Systems B.V.
Adres Lorentzstraat 36-38
Postcode en plaats 3846 AX Harderwijk
Contactpersoon Bart Mous
Telefoon 0341 – 412984
E-mail info@ridder.nl
Meer informatie Bezoek website