Microsoft Dynamics AX | Pylades - ICTleveranciers.nl

Microsoft Dynamics AX


Microsoft Dynamics AX

Pylades is branchespecialist voor Microsoft Dynamics 365 (CRM en ERP) implementaties.

Bekijk hier meer leveranciers van ERP software.
 
 Pylades Business Oplossing voor Contractors & Engineering
De contractors en engineeringsector wordt gekenmerkt door veelal grote en complexe projecten die gerealiseerd worden door een groot aantal partijen. Of het nu gaat om infrastructuur, gebouwen, offshore, industriële installaties, of andersoortige projecten; de partijen dragen ieder voor hun deel zorg voor het welslagen van het totale project. De contractor draagt zorg voor een planning en stelt alle subcontractors aan die elk hun deel van de werkzaamheden verrichten. Budgetten en mijlpalen moeten nauwlettend in de gaten worden gehouden, zowel voor het totale project, als voor de projecten van de individuele subcontractors. Ook kunnen bij internationale projecten meerdere valuta en buitenlandse wetgevingen een rol spelen. Pylades® Business Oplossing voor Contractors & Engineering biedt u een volledig geïntegreerde oplossing.

Pylades Business Oplossing voor Zakelijke Dienstverlening
In de (zakelijke) dienstverlening draait het veelal om een aantal belangrijke aspecten; de juiste persoon op de juiste plaats, gewerkte uren dienen zo eenvoudig mogelijk per project vastgelegd te zijn, vervolgens door de opdrachtgever goedgekeurd en tijdig doorbelast te worden. Aanvullend dienen de projectgegevens, budgetten en resources nauwkeurig beheerd en onder controle gehouden te worden, om knelpunten tijdig te signaleren. Samengevat gaat erom om projecten te beheersen in tijd en geld.

Pylades Business Oplossing voor Branche & Belangen organisaties
Pylades Business Oplossing voor Branche & Belangen organisaties biedt uitgebreide standaard ondersteuning van specifieke brancheprocessen voor onder andere financieel management, projectmanagement, fondswerving, customer relation management en ledenadministratie. Uw medewerkers nemen daarmee beslissingen met vertrouwen en uw leden en andere stakeholders worden optimaal bediend.

Pylades Business Oplossing voor Handel. Logistiek & Retail
De Pylades Business Oplossing voor Handel & Logistiek is ontwikkeld in samenwerking met handelsbedrijven die werken aan het slim verbeteren van hun bedrijfsprocessen met als doel telkens winstgevender te kunnen opereren. Pylades levert daarmee een flexibele standaard oplossing die optimaal aansluit bij de continue veranderende en uitdagende marktomstandigheden van handelsondernemingen. Deze bedrijfsoplosssing is volledig geïntegreerd in het revolutionaire Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics CRM en SharePoint platform. Een totaal oplossing dus, waarbij het volledige bedrijfsproces wordt ondersteund.

Annata Dynamics IDMS
Bedrijven die devices (machines, voertuigen,apparaten) importeren, klantspecifiek opbouwen en in service nemen en/of verhuren, stellen specifieke eisen en wensen aan de automatisering binnen hun bedrijf. Bij de ontwikkeling van deze brancheoplossing is primair uitgegaan van een goede aansluiting op de markt.

Onze relaties zijn onder andere actief in de import en distributie van: landbouwvoertuigen, machines voor de bouw, grondverzetmachines, heftrucks, interne transportsystemen, automobielen, kranen, motoren en diverse overige devices (machines/apparaten). Voor deze devices (machines/apparaten) wordt vaak een dealerschap gevoerd en digitale dossier vorming gedurende de gehele levenscyclus van het device op basis van serienummerregistratie is aan de orde.

Trefwoorden: ERP software, CRM software, handel, logistiek en retail, zakelijke dienstverlening, Microsoft Dynamics 365Op dit moment geen informatie beschikbaarBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam Pylades B.V.
Adres Anna Horstinkstraat 1
Postcode en plaats 1382 MN WEESP
Contactpersoon Jeroen Dekkers
Telefoon +31294490055
E-mail info@pylades.com
Meer informatie Bezoek website