Microsoft Dynamics AX | Pulse Business Solutions - ICTleveranciers.nl

Pulse | Microsoft Dynamics AX


Microsoft Dynamics AX

Pulse levert Microsoft Dynamics AX en maakt productie-, handels- en distributiebedrijven toekomstbestendig.

Bekijk hier meer leveranciers van ERP software.
 
 Microsoft Dynamics AX neemt ook uw onderneming mee op weg naar operational excellence en maximale customer intimicy. Dynamics AX is eenvoudig aan te passen aan uw bedrijf en zorgt voor een gestroomlijnde elektronische samenwerking met uw klanten en/of leveranciers. Bovendien is Dynamics AX makkelijk integreerbaar met andere Microsoft oplossingen. Bent u internationaal actief? Uw bedrijfsonderdelen en vestigingen worden snel en eenvoudig toegevoegd in de gewenste taal met de juiste lokale regel- en wetgeving.

In welke processen voorziet de standaard van Microsoft Dynamics AX?
Microsoft Dynamics AX is een complete ERP-oplossing die standaard voorziet in de volgende processen: product data management, sales order management, supply chain planning, manufacturing operations, logistics, services, human capital management, projects, finance, HRM, SRM, CRM, marketing en service management. Dankzij het aanwezige rollencentrum en BI-rapportage is Microsoft Dynamics AX met recht een ERP-oplossing waar de informatie proactief naar u toe komt.

Over Pulse
Pulse is passie. Onze mensen krijgen energie van het optimaliseren van bedrijfsprocessen met als doel om uw winstgevendheid te vergroten. Dat doen we met het gehele Microsoft-platform. We verrijken dit met diepgaande branchekennis, inlevingsvermogen en een aangename manier van samenwerken. De kracht van Pulse is dat we niet alles doen, maar specialist zijn. Specialist in de volgende branches: bouw, bouwtoelevering, metaal, machine- & apparatenbouw, kunststof en groothandel.

Een succesvol ERP project is het werk van mensen. Ons team, bestaande uit ruim 130 specialisten, heeft 100% focus op úw succes. Samen met kennis van úw processen en onze branche-oplossingen ligt een bedrijfsbrede rendementsverbetering binnen handbereik. De basis voor groei.

Trefwoorden: ERP software, Microsoft Dynamics AX, productie, handel, distributieOp dit moment geen informatie beschikbaarBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Pulse Business Solutions bv
Adres Noorderpoort 21
Postcode en plaats 5916 PJ VENLO
Contactpersoon Bart Alaerds
Telefoon 088-4242828
E-mail bart.alaerds@pulse.nl
Meer informatie Bezoek website