Prodware - ICTleveranciers.nl

Prodware


Prodware

Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen door het combineren van technische expertise met diepgaande branchekennis en -ervaring.

Bekijk hier meer leveranciers van ERP software.
 
 Prodware werkt al vele jaren samen met haar klanten bij het inzetten van IT voor het verbeteren van hun bedrijfsprocessen (met ERP-software), het vergroten van klantbinding (met CRM-software) en de verhoging van productiviteit (met tools als Business Intelligence software en Office 365). Dit zowel on-premise als online, via Microsoft en via ons eigen datacenter. Deze brede ervaring geeft Prodware een unieke positie om bedrijven te helpen transformeren van ERP-systeem naar volledig gebruik van Microsoft Dynamics 365 en te genieten van alle voordelen van intelligente bedrijfsoplossingen in de cloud.
Trefwoorden: Microsoft Dynamics 365, ERP, Dynamics NAV, CRM, BI, Dynamics AXOp dit moment geen informatie beschikbaarBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Prodware (hoofdkantoor)
Adres Van Voordenpark 1a
Postcode en plaats 5301 KP Zaltbommel
Contactpersoon
Telefoon +31418683500
E-mail info@prodware.nl
Meer informatie Bezoek website