Prodin | Prodin Business Solutions - ICTleveranciers.nl

Prodin


prodin business solutions

Prodin Business Solutions ontwikkelt, verkoopt, implementeert en beheert de ERP oplossing Prodin. Het ERP systeem is specifiek ontworpen voor: Handelsbedrijven en technische handelsbedrijven – Service- en onderhoudsbedrijven – Productie- en assemblagebedrijven (voorraad- en klantordergestuurd).

Bekijk hier meer leveranciers van ERP software.
 
 Met Prodin biedet deze leverancier een praktische totaaloplossing voor het optimaal sturen en beheersen van uw bedrijfsprocessen. De ketenintegratie met klanten en leveranciers is daarbij essentieel. Prodin maakt standaard gebruik van EDI en het internet.

Voorbeelden van praktische functionaliteit waarmee hun klanten hun concurrentiepositie kunnen verbeteren zijn CRM, mobiele oplossingen voor de buitendienst, internetportaal voor klanten en leveranciers en elektronische orderverwerking met klanten en leveranciers.

De klanten van prodin bevinden zich Nederland, Duitsland, België Frankrijk, de UK en de VS.

De brede functionaliteiten vindt u in volledig geïntegreerde oplossingen:

  • Handel & financieel
  • Service & onderhoud
  • Productie & assemblage

U kunt deze oplossingen uitbreiden met de mobiele oplossingen, oplossingen op het gebied van elektronische ketenintegratie en/of specifieke functionaliteit zoals Projecten.

Trefwoorden: ERP software, Enterprice resource planning, Prodin business solutions, Handelsbedrijven, technische handelsbedrijvenREFERENTIES

PyraSied
Onlangs heeft PyraSied de contracten ondertekend voor de implementatie van Prodin. PyraSied is gespecialiseerd in het bewerken van kunststof, met name het bewerken van acrylaat (plexiglas, acryl glas) en polycarbonaat (lexan, makrolon). Of het nu om een standaard of op maat gemaakte kunststof plaat, buis of staf gaat, of om een speciaal ontwerp, PyraSied kan het maken. PyraSied heeft dan ook klanten in verschillende branches. PyraSied heeft alle materialen op voorraad. Met haar moderne machinepark met onder andere een laser, diverse CNC-frezen en ovens vinden alle bewerkingen onder een dak plaats. PyraSied gaat gebruik maken van onze oplossingen Handel & financieel en Productie & assemblage. Daarnaast gaat PyraSied gebruik maken van onze volgende specifieke functionaliteit: Balie-afhandeling met kassa, Kwaliteitscontrole, Directe Tijd Registratie, Uitgebreide partijenregistratie en Verhuur.

Unique Bedrijfskleding
In november 2017 heeft Unique Bedrijfskleding de contracten ondertekend voor de implementatie van Prodin. Sinds de oprichting in 1980 is Unique Bedrijfskleding uitgegroeid tot een toonaangevende naam op het gebied van bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Het is in bezit van een eigen borduurstudio en ook de bedrukkingen worden in eigen huis uitgevoerd. Hierdoor wordt het gehele kwaliteitsproces in eigen beheer gehouden, wat er voor zorgt dat de borduringen en bedrukkingen die worden afgeleverd in de hoogst haalbare kwaliteit zijn. Klanten worden volledig in het personalisatieproces ondersteund met nauwkeurige werktekeningen en ontwerpvoorbeelden.

Unique Bedrijfskleding gaat gebruik maken van onze oplossing Handel & Financieel. Daarnaast biedt het systeem een koppeling met het Unique KMS (Kleding Management Systeem). Het Unique KMS wordt straks gevoed vanuit het ERP en de orders zullen vanuit het Unique KMS richting Prodin gaan. Daarna vindt de gehele logistiek en financiële afhandeling in de software plaats. Op deze manier wordt het bestel-, productie- en uitleveringsproces versneld.

Middels het eigen online bestelsysteem ‘Unique KMS’ biedt Unique Bedrijfskleding zijn klanten de mogelijkheid de administratie van hun bedrijfskleding 24/7 inzichtelijk en beheersbaar te hebben. Het Unique KMS is ontwikkeld om de bestelprocedure en de registratie van de bestelde en uitgegeven kleding voor klanten te vergemakkelijken. In het Unique KMS staan alle benodigde gegevens van alle medewerkers in één oogopslag geregistreerd. Hierdoor kan de bedrijfskleding en het veiligheidsschoeisel gemakkelijk en snel besteld worden. Per filiaal/afdeling kunnen een of meerdere filiaalinkopers in het Unique KMS worden aangemaakt. Zij kunnen bestellingen plaatsen voor medewerkers of voor de voorraad. Het is ook mogelijk dat medewerkers zelf (thuis) in kunnen loggen en aan de hand van een persoonlijke budget een bestelling plaatsen.

De flexibele inrichting van de integratie met het Unique KMS, het feit dat Prodin leidend is in de gehele afhandeling en de inhoudelijke kennis van de consultants maken dat Unique Bedrijfskleding voor Prodin business solutions heeft gekozen.

De kick-off van het project heeft inmiddels plaats gevonden en de implementatie is in volle gang.


Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Prodin Business Solutions B.V.
Adres Franciscusweg 219J
Postcode en plaats 1216 SE HILVERSUM
Contactpersoon Astrid Verbeek
Telefoon 088 808 11 00
E-mail sales@prodin.nl
Meer informatie Bezoek website