PLM Xpert | Data into knowledge - ICTleveranciers.nl

PLM Xpert – Data into knowledgePLM Xpert is, als PRO.FILE Competence Center in de Benelux, dé specialist in datamanagement. We helpen bedrijven om de kwaliteit en efficiëncy in ontwikkeling en productie te verhogen door middel van de inzet van PRO.FILE PLM.

Bekijk hier meer leveranciers van DMS software.
 
 PRO.FILE geeft invulling aan het Project en Product Lifecycle Management (PLM) proces bij onze klanten en is daarbij veelal geïntegreerd met technische applicaties als CAD en logistieke systemen (ERP/MRP). De klantenkring bestaat uit MKB bedrijven, Multinationals en semi-overheden in de maakindustrie en industriële sector in Nederland en België. Bij deze klanten heeft PLM Xpert een trackrecord opgebouwd waar rendement doelstellingen en kwaliteit slagen zijn gerealiseerd. PLM Xpert BV is de officiële distributeur en implementatie partner van PRO.FILE PLM voor de Benelux.

PRO.FILE? Wat is dat?
PRO.FILE is een state-of-the-art IT oplossing voor het beheer van alle project-, product-, ontwerp- en ontwikkelingsdata. PRO.FILE is zeer geschikt voor bedrijven die complexe projecten en/of producten ontwikkelen. PRO.FILE is veelzijdig en schaalbaar en daardoor inzetbaar voor het automatiseren van zowel eenvoudige documentstromen als het bedrijfsbreed beheren van alle data gedurende de gehele levenscyclus.

PRO.FILE biedt een centrale opslag voor alle data en documenten. Voor zowel technische als commerciële bedrijfsdocumenten. Gebruikers binnen en buiten de organisatie hebben toegang tot alle geautoriseerde informatie. Daarnaast biedt PRO.FILE uitgekristalliseerde en bewezen functionaliteit, zoals: workflow, digitaal archiveren, kennisbeheer en proces management.
PRO.FILE past eenvoudig in uw bestaande IT omgeving met een naadloze integratie met alle leidende CAD, ERP, CRM, E-mail systemen en Office applicaties. PRO.FILE biedt ondersteuning in de gehele waardeketen. Het resultaat is een grotere transparantie, en efficiënte samenwerking tussen afdeling in het bedrijf maar ook in samenwerking met externe partijen.

Kortom
PRO.FILE omvat:

• Beheer van alle project gerelateerde gegevens
• Beheer van Documenten en e-mail
• Beheer van Engineering data en stuklijsten
• Aansluiting en integratie met logistiek (bi-directioneel)
• Professionaliseringsslag en verbetering van efficiëntie

Verbeteren van de kwaliteit van informatie en processen
Naast de kwantitatieve verbeteringen (efficiëntie, productiviteit) is een belangrijk resultaat van de oplossing die wij leveren het verbeteren van de kwaliteit van informatie en processen. Naast analyse en advies op dit gebied, dragen onze specialisten zorg voor levering, implementatie en ondersteuning van de Data Management programmatuur. Daarbij richten wij ons op drie gebieden:
• Stroomlijnen van product data
• Documentenstromen
• Processen gedurende de gehele levenscyclus

Trefwoorden: PLM, PDM, DMS, PRO.FILE, Project management, Data management, Documentbeheer, Product Lifecycle Management, CAD data beheer, WorkflowREFERENTIES

IHC Systems, DeMaCo, Palfinger Neddeck, VMI Group, Orlaco Products, Frames Energy Group, Mokveld Valves, Bredenoord Aggregaten, IHC Drives and Automation, NedTrain, EstepeBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam PLM Xpert
Adres Tussenlanen 11
Postcode en plaats 2861 CB Bergambacht
Contactpersoon Mevr. B. de Ronde
Telefoon 0182 350441
E-mail info@plmxpert.nl
Meer informatie Bezoek website