PHOCUS B.V. - ICTleveranciers.nl

PHOCUS B.V.Al uw HR- en salarisprocessen opgelost! Want een goede automatisering minimaliseert immers administratieve handelingen en zorgt dat u als HR-professional tijd hebt voor bijvoorbeeld strategisch advies en de focus op uw medewerkers.

Bekijk hier meer leveranciers van HRM software
 
 Met PHOCUS staat u er nooit meer alleen voor
Roger Horz en Marco Wijling, de oprichters van PHOCUS, startten beiden hun carrière bij een gerenommeerde leverancier van HR- en salarissoftware. De dynamische markt en hun ervaring deed ze besluiten om in 1999 PayRoll Solutions op te richten. Als kennisbedrijf ontwikkelden ze allerlei salarisdiensten en -services en ondersteunden en adviseerden interim salarisprofessionals organisaties en bedrijven bij hun salarisadministratie.

HR- en salarisdienstverlener
Door de groeiende vraag naar specifieke oplossingen transformeerde PayRoll Solutions de laatste jaren naar een HR- en salarisdienstverlener, met de propositie ‘HR- en salarisdienstverlener met een 360º kijk op HR en salaris’. Een krachtige propositie, die vroeg om een nieuwe bedrijfsnaam die de verbinding legt met onze diensten, oplossingen, specialisten en focus op de HR- en salarismarkt. Met deze nieuwe naam, maar vooral dankzij onze lange ervaring, is PHOCUS inmiddels uitgegroeid tot een van de meest veelzijdige dienstverleners binnen de HR- en salarismarkt.
PHOCUS

Partnerships aangaan
Medeoprichter van PHOCUS Roger Horz: “Toen we destijds startten, konden we nog niet vermoeden dat we zeer aansprekende organisaties tot onze klantenkring mochten rekenen. Vandaag de dag zijn we actief in de non-profit en profit markt en werken we voor organisaties met 40 tot 10.000+ medewerkers. De vraag naar onze diensten en oplossingen groeit hard, met name onze shared service center-dienstverlening. We kunnen klanten met onze 360º kijk en de hierbij behorende dienstverlening, een zeer compleet servicemodel aanbieden. Ons one-stop-shop-model is hiervoor speciaal opgezet. Samenwerken betekent voor ons partnerships aangaan. Wij geloven in langdurige samenwerking, korte communicatielijnen en efficiency.”

Met PHOCUS staat u er nooit meer alleen voor
PHOCUS biedt voor alle organisaties een oplossing. Wij vinden het een eer om onze kennis, ervaring en expertise in uw organisatie te mogen toepassen. Een van onze motto’s daarbij is, dat u er op het gebied van HR- en salarisadministratie nooit meer alleen voor staat!

Trefwoorden: HR, salarisadministratie, procesoptimalisatie, analytics, talent searchNieuws
Bekijk het laatste nieuws op onze website: phocus.nl/nieuwsBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam PHOCUS B.V.
Adres Elzenlaan 1-B
Postcode en plaats 2481 LZ Woubrugge
Contactpersoon R. Horz
Telefoon 0172 51 99 00
E-mail advies@phocus.nl
Meer informatie Bezoek website