People Inc - ICTleveranciers.nl

People IncPeople Inc. is het compleet en volledig geïntegreerde HRM systeem voor personeelsadministratie, salarisadministratie, tijdregistratie en ESS. U minimaliseert uw administratie en heeft meer tijd voor het personeelsbeleid.

Bekijk hier meer leveranciers van HRM software
 
 People Inc. is een gespecialiseerde speler in de HR software markt. Sinds onze start in 1997 hebben meer dan 4.500 organisaties één van onze HR software oplossingen in gebruik genomen en dat is mede te danken aan ons product, onze zeer pragmatische aanpak en aan onze prijsstelling. Onze specialisten weten precies hoe de wensen in het HRM werkveld het beste kunnen worden vertaald naar software oplossingen en dat maken we dagelijks waar bij onze klanten. Het is ons specialisme, zoals HRM het uwe is. Ieder zijn vak… People Inc HRM oplossingen

Lees over de ervaringen van People Inc. klanten op:- http://www.peopleinc.nl/nl-nl/onze-klanten.html

Trefwoorden: HRM software, HR, e-hrm, tijdregistratie, urenverantwoording, salarisadministratieDEMO’S

 

 

 

Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam People Inc.
Adres Spoorhaven 92
Postcode en plaats 2651 AV Berkel en Rodenrijs
Contactpersoon M.L.Malmberg
Telefoon 010 4782878
E-mail info@peopleinc.nl
Meer informatie Bezoek website