Oracle ERP | Cloud - ICTleveranciers.nl

Oracle ERP


Oracle ERP

Van het datacenter naar de cloud, Oracle ERP elimineert de complexiteit die bedrijfsinnovatie verstikt. Door een vereenvoudiging van de IT-omgeving, kan Oracle haar klanten in staat stellen — 400.000 van hen over een breed scala aan industrieën in meer dan 145 landen — sneller te innoveren en toegevoegde waarde creëren voor hun eigen klanten.

Bekijk hier meer leveranciers van ERP software.
 
 Informatie als basis voor efficiency
Efficiënt werken vraagt om coördinatie van allerlei gegevens. Elke afdeling van een bedrijf moet precies weten waar en wanneer actie vereist is, of het nu gaat om materials management (sourcing, voorraadbeheer, logistiek), productie, boekhouding en financiën, personeelszaken of verkoop en marketing.

Efficiënte planning van resources
Om resources en gegevens ook in complexe bedrijfsstructuren efficiënt te plannen en te gebruiken, moeten software oplossingen als een regelcentrum voor het bedrijf fungeren. De software verzamelt dan de actuele statusgegevens en de voortgangsrapporten van verschillende afdelingen en stuurt die door naar andere afdelingen. Deze informatie wordt geactualiseerd door de gebruikers en is altijd toegankelijk. Zo’n oplossing voor ERP (Enterprise Resource Planning) omvat dus de totale bedrijfsstructuur van de onderneming.

Modules voor verschillende sectoren
Niet elk bedrijf heeft alle ERP-functies nodig. Kleine en middelgrote ondernemingen kunnen het bijvoorbeeld vaak zonder ingebouwde controle stellen. Daarom worden ERP-oplossingen vaak onderverdeeld in modules. Oracle en haar partners, ontwikkelen ook modules die zijn toegesneden op de specifieke behoeften in een bepaalde sector.

Trefwoorden: ERP software, Enterprice resource planning, Oracle ERPWHITEPAPERS

De rol van Cloud binnen business transformatie
Top 14 SaaS en Cloud ERP applicatie leveranciers vergeleken
Digitale transformatie en de rol van Cloud ERP


BERICHTEN

Top 10 ICT dienstverleners
De 10 beste ERP systemen


REFERENTIES

Nippon Airways
Grupo Bimbo
Hitachi Consulting
Zamil Industrial
T-Mobile

Lees hier meer over onze klanten.


DEMO’S

 

 


Een demo aanvragen voor Oracle ERP (Enterprise Resource planning) kan op deze pagina.

Oracle Cloud ervaren (met € 300 aan gratis credits) kan op deze pagina.


Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Oracle
Adres Hertogswetering 163-167
Postcode en plaats 3543 AS Utrecht
Contactpersoon Afdeling marketing
Telefoon +31 (0)30 – 669 9000
E-mail infomail_nl@oracle.com
Meer informatie Bezoek website