Omines Internetbureau B.V. - ICTleveranciers.nl

Omines Internetbureau B.V.


omines

Reeds sinds 2006 zetten wij onze collectieve tanden in de mooiste technische uitdagingen. Als internetbureau onderscheiden wij ons doordat we niet alleen de gangbare taken op topniveau kunnen uitvoeren, maar ook excelleren in technische kennis, nazorg, persoonlijke aandacht.

Bekijk hier meer leveranciers van Software ontwikkeling
 
 



Complexe maatwerk applicaties. Niets is onmogelijk en hoe lastiger hoe liever. Voor velen zijn wij de partner voor zowel de systeemintegraties als de optimalisaties van processen. Omines als ontwikkelpartner gaat voor de lange termijn relaties en kent een retentie van meer dan 95%.

Dit doen we zowel regionaal als internationaal en voor zowel kleinbedrijf als multinational.

Trefwoorden: Maatwerk software, Applicatie ontwikkelaar



REFERENTIES

KPN, Volker Wessels, Tweakers.net, Gemeente Eindhoven, Provincie Noord Brabant, Europese Unie, Jeugdzorg, ParkRes, Smart-City, Nemo Healthcare, ProPlayers, Sanoma, Pers-Groep, Rechtswinkel.nl, WeY, Doco-International, Gielissen, Viggo


DEMO’S



Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Omines Internetbureau B.V.
Adres Luchthavenweg 81 109
Postcode en plaats 5657 EA Eindhoven
Contactpersoon Niels Keurentjes
Telefoon 0407113844
E-mail info@omines.nl
Meer informatie Bezoek website