MyForms - ICTleveranciers.nl

MyForms


MyForms

MyForms levert e-hrm software welke flexibel inzetbaar en makkelijk te gebruiken is, met een uitstekende service.

Bekijk hier meer leveranciers van HRM software.
 
 MyForms is een e-HRM softwarepakket dat voorziet in de ondersteuning van loopbaangesprekken, competentiemanagement, talentmanagement, 360 graden feedback, vlootschouw, e-portfolio (NTA 2035), assessments en benchmarking. Het pakket onderscheidt zich van andere aanbieders door de laagdrempelige werkwijze. Daarnaast biedt MyForms unieke mogelijkheden voor maatwerkaanpassingen (workflow’s), omdat – en dat blijkt in de praktijk – standaard systemen voor talentmanagement van onvoldoende waarde zijn.

MyForms biedt verschillende features aan. U bepaalt zelf van welke features u gebruik wilt maken en zo geeft u zelf vorm aan het pakket. Hieronder de verschillende features die MyForms aanbiedt:

360 graden feedback

360 graden feedback is geschikt voor iedereen binnen de organisatie, maar ook van klanten. U kunt vragen om feedback te geven op uzelf, maar ook op projecten. U nodigt een onbeperkt aantal beoordelaars uit om feedback te geven op relevante competenties. Alle gegevens worden in een rapport opgeslagen en deze kunt u altijd en overal raadplegen.

Digitaal dossier

Binnen MyForms wordt het digitaal dossier het e-portfolio genoemd. Elke medewerker heeft een eigen e-portfolio en daarin worden alle gegevens bijgehouden. Deze dossiers zijn goed beveiligd, zodat u de enige bent die daar toegang tot heeft.

Vlootschouw

Met vlootschouw krijgt u een goed overzicht in de talenten, kwaliteiten en competenties die er binnen de organisatie aanwezig zijn. Met behulp daarvan kunt u een strategische personeelsplanning maken. Hiervoor maken we onder meer gebruik van het HR3P-model.

Beoordelen

Iedere organisatie maakt gebruik van loopbaangesprekken, maar met MyForms wordt beoordelen weer leuk. Onder andere doordat u uw persoonlijke beoordelingsformulier zelf in kunt richten, hierdoor worden onnodige vragen vermeden.

Compliance management

Binnen uw vakgebied of branche heeft u te maken met wet- en regelgeving. Met compliance management kunt u ervan uit gaan dat uw organisatie en uw medewerkers voldoen aan de richtlijnen. Deze tool wordt gekoppeld met het e-portfolio.

Competentiemanagement

Medewerkers wilt u zo effectief en efficiënt mogelijk inzetten. Om dit te kunnen doen wordt er per medewerker een competentieprofiel gemaakt. Zo wordt het mogelijk gemaakt om aan de hand van competenties bepaalde taken aan medewerkers toe te wijzen. Ook kunt u zien waar er nog winst te behalen valt.

Rapportages

Zoals al eerder vermeld worden alle gegevens die ingevoerd worden in MyForms opgeslagen in rapportages en alle rapportages bij elkaar vormen uw e-portfolio.

Omgevingswet

Het omgevingsrecht is een ingewikkelde kwestie waar in 2018 verandering in gaat komen. Vanaf 2018 gaat het nog maar om één omgevingswet binnen het omgevingsrecht met 350 wetsartikelen. Een onderdeel van deze omgevingswet is de kwaliteitscriteria, waar uw organisatie aan moet voldoen. Om dit te kunnen toetsen maakt MyForms gebruik van de prestatiecoach van HR21.

Mocht u nu denken dat klinkt interessant of wilt u meer informatie van een bepaalde feature, bekijk dan onze website.

Trefwoorden: hrm software, e-hrm, 360 graden feedback, competentiemanagement, compliance management
talentmanagement, vlootschouw, kwaliteitscriteriaDEMO’S

Bent u nou benieuwd hoe MyForms werkt, vraag hier dan de demo aan.Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam MyForms
Adres Zoomstede 21A
Postcode en plaats 3431 HK Nieuwegein
Contactpersoon Sander Engelman
Telefoon 088 55 00 300
E-mail info@myforms.nl
Meer informatie Bezoek website