mijnrooster.nl - ICTleveranciers.nl

mijnrooster.nlUw planning werkt in mijnrooster. Of u nu een planning maakt voor vier medewerkers, of voor vierduizend. Of uw planning nu in xls, of papier staat. mijnrooster is hoe dan ook geschikt en aanpasbaar aan uw wensen. Geen planning is hetzelfde, maar uw planning werkt altijd in mijnrooster.nl.

Bekijk hier meer leveranciers van HRM software.
 
 Of u nu een planning maakt voor vier medewerkers, of voor vierduizend. Of uw planning nu in xls, op papier of op een white board staat. mijnrooster is hoe dan ook geschikt en aanpasbaar aan uw wensen. Geen planning is hetzelfde, maar uw planning werkt altijd in mijnrooster.

Wilt u vandaag nog starten met online personeelsplanning? Start nu uw eigen mijnrooster versie en probeer deze geheel vrijblijvend 30 dagen uit. Ervaar hoe plannen met mijnrooster uw organisatie beter en efficiënter kan maken. Of laat een quickscan uitvoeren en ontdek het verbeterpotentieel voor uw planningsproces met mijnrooster.

Trefwoorden: Personeelsplanning, online roosters, vakantieplanning, online hrm administratie, planning, roostersREFERENTIES

USGPEOPLE, Menzies Aviation. Mantel Fietsen, Specsavers, Provincie Zuid Holland


DEMO’S

Een demo kunt u hier aanvragen: mijnrooster.nl/start-nu-gratis-mijnrooster/

 Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam mijnrooster
Adres Wegalaan 38A
Postcode en plaats 2132 JC Hoofddorp
Contactpersoon Carel Versteegen
Telefoon 088 088 02 88
E-mail helpdesk@mijnrooster.nl
Meer informatie Bezoek website