MicroStrategy - ICTleveranciers.nl

MicroStrategy


Microstrategy

MicroStrategy biedt een flexibel en schaalbaar platform voor Analytics en Mobiele applicaties. Het MicroStrategy platform zorgt voor een effictientere organisatie door Mobile Analytics,toegang tot CRM data en product informatie in 1 mobiele app.

Bekijk hier meer leveranciers van BI software

 
 MicroStrategy Analytics Desktop: krachtige data-analyse

In een steeds concurrerendere en snel veranderende markt hebben bedrijven meer dan ooit de juiste tools nodig voor een optimale bedrijfsvoering. Gedegen analyse van bedrijfsgegevens is daarbij van essentieel belang voor inzicht in de huidige en toekomstige bedrijfsactiviteiten. Dat kan met Analytics Desktop van MicroStrategy

Wie is MicroStrategy?
MicroStrategy is een bedrijf dat Business Intelligence-software ontwikkelt. Onze software maakt het voor bedrijven mogelijk om interne en externe gegevens te analyseren. Enkele grote klanten van MicroStrategy zijn Facebook, Starbucks en Seacon Logistics. Het hoofdkantoor staat in Washington, D.C. De Nederlandse tak van het bedrijf is gevestigd in Bunnik. In de BI-markt is MicroStrategy een onafhankelijk bedrijf. MicroStrategy is aan de NASDAQ genoteerd.

Wat is Analytics Desktop?
MicroStrategy’s Analytics Desktop is een snel en uitermate gebruiksvriendelijke data-analysetoepassing. De software is zo ontworpen dat u als zakelijke gebruiker zonder gespecialiseerde kennis uw data kunt interpreteren. De software is gratis in gebruik. De nadruk ligt op het visuele karakter van de interpretatie van de gegevens. Met de software bent u in staat interactieve dashboards te creëren waarmee inzichten naar voren komen, waar vóór de analyse mogelijk nog niet aan was gedacht.

Voor wie is Analytics Desktop?
MicroStrategy Analytics Desktop is bedoeld voor bedrijven die inzicht willen krijgen in bijvoorbeeld hun marktpositie, KPI’s, klantrelaties, logistieke processen en omzetten. Dat krijgt u op basis van uw eigen informatiegegevens, maar ook via actuele gegevens uit de markt waarin u opereert.

Wanneer wordt Analytics Desktop gebruikt?
De laatste jaren is het heel gebruikelijk geworden dat binnen bedrijven de analyse door de beleidsmakers zelf wordt uitgevoerd. Dat scheelt veel tijd en geld en het houdt de controle over de bedrijfskritische gegevens. Door het open karakter van de software kunt u uw analyses met het grootste gemak delen met uw collega’s.

Hoe werkt Analytics Desktop?
De Analytics Desktop-software kunt u gratis te downloaden van onze website (http://www.microstrategy.com/free/desktop). De software kent geen beperkingen en de installatie duurt slechts enkele minuten. De toepassing draait op de achtergrond en geeft u direct inzicht via begrijpelijke visualisaties. De software is zo geschreven dat IT-ondersteuning niet nodig is. Mocht u daar toch behoefte aan hebben, dan is support natuurlijk te allen tijde mogelijk.

Wat kost Analytics Desktop?
MicroStrategy Analytics Desktop is gratis in het gebruik. De software kent geen beperkingen.

Trefwoorden: BI software, Mobile Analytics, Business IntelligenceDEMO’S

 

Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam MicroStrategy Benelux B.V.
Adres Papendorpseweg 100
Postcode en plaats 3528 BJ Utrecht
Contactpersoon Ross O’Neil
Telefoon +31 30-799-1048
E-mail info-belux@microstrategy.com
Meer informatie Bezoek website