WMS software Archives - ICTleveranciers.nl

All posts in WMS softwareArox Logistics IT

Reacties uitgeschakeld voor Arox Logistics IT
Arox

Arox Logistics IT is specialist in logistieke software. Het bedrijf levert software voor ondersteuning van de logistieke processen van verschillende bedrijven.

Bekijk hier meer leveranciers van WMS software
 
 In de logistieke keten speelt een magazijn een cruciale rol. Om voor iedere klant een optimale prestatie te kunnen leveren is het van belang dat u de informatie van uw klant snel en op de juiste manier interpreteert. Met een goed Warehouse Management Systeem (WMS) krijgt u grip op de knelpunten van uw logistieke proces en kunt u bedrijfsprocessen optimaliseren. Daardoor kunt u snel en adequaat optreden in elke situatie, ook bij onverwachte zaken.

Ontwikkeling van onze bedrijfssoftware
Alle bedrijfssoftware van Arox Logistics IT is ontwikkeld vanuit de praktijk. Voor de ontwikkeling van onze software werken we nauw samen met bedrijven uit verschillende branches, waaronder groothandels, logistieke dienstverleners en de automotive- en farmaceutische industrie. Hierdoor is een systeem ontstaan dat perfect aansluit op de praktijk van logistieke bedrijven en zeer flexibel kan worden ingezet.

De modulaire opbouw maakt onze software geschikt voor zowel kleine ondernemers als grote bedrijven. Het systeem kan volledig worden afgestemd op uw wensen. Voor een optimale afstemming op uw bedrijfsprocessen behoort ook maatwerk tot de mogelijkheden.

Trefwoorden: WMS software, magazijnbeheer, warehouse management, logistiekOp dit moment geen informatie beschikbaar


Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Arox Logistics IT
Adres Industrieweg 4
Postcode en plaats 9601 LJ Hoogezand
Contactpersoon
Telefoon +31(0) 598 38 2388
E-mail
Meer informatie Bezoek website
WICS Logistics

Reacties uitgeschakeld voor WICS Logistics
WICS

WICS Logistics ontwikkelt en implementeert innovatieve logistieke software en past het haar oplossingen succesvol toe.

Bekijk hier meer leveranciers van WMS software
 
 De WICS-software onderscheidt zich door de grote mate van flexibiliteit. Afspraken met klanten en leveranciers betreffende in-, uit- en opslagprocessen worden vastgelegd en sturen de goederen- en de informatiestromen. De software is modulair. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om na verloop van tijd de uitgebreide retourenmodule te activeren, waarmee u structureel kosten in het retourproces verlaagt.

Het WICS WMS zorgt niet alleen voor overzicht, maar laat heftruckchauffeurs en logistiek medewerkers middels RF-Scanning of met Voice Picking snel, efficiënt en nauwkeurig hun taken uitvoeren.

Het Warehouse Management Systeem van WICS bevat intelligente oplossingen, waaronder:
– Accuraat en uitgebreid voorraadbeheer, gekoppeld aan uw ERP-pakket
– Het maken van interfaces naar opdrachtgevers
– Een intelligent Locatie Toewijzings Algoritme (LTA)
– Orderpick technieken, als wave- en batchpicken
– Automatic replenishment (o.a. bulk- & picklocaties)
– Warehouse Track & Trace
– Speciale oplossingen voor gevaarlijke stoffen (ADR producten)
– Value Added Logistics (VAL) & Value Added Services (VAS)
– Inventarisatie (o.a. cycle-counting)
– Douane administratie (volledige GPA)
– Maken van ieder denkbaar rapport met de dynamische rapportage module
– Een configureerbare paktafel met geïntegreerde vervoerdersmodule
– Of: Plug-in mogelijkheden voor externe vervoerdermodule
– Een uitgebreide retourenmodule (RMA)
– Koppelingen met standaard webshop software

Trefwoorden: WMS software, logistiek, warehouse managementOp dit moment geen informatie beschikbaar


Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam WICS Logistics
Adres Havenstraat 32
Postcode en plaats 4251 BC Werkendam
Contactpersoon
Telefoon +31(0)183 – 507020
E-mail info@wics.nl
Meer informatie Bezoek website
Picqer

Reacties uitgeschakeld voor Picqer
Picqer

Picqer is een eenvoudig te gebruiken online tool voor het beheren van je magazijn. Speciaal gericht op webwinkels.

Bekijk hier meer leveranciers van WMS software
 
 Overal toegankelijk
Waar je ook bent, overal heb je toegang tot je voorraad. Je surft met je laptop, tablet of telefoon naar Picqer, logt in en je kunt precies zien hoeveel je nog op voorraad hebt en welke bestellingen er zijn. Windows, Mac of Linux, met elk besturingssysteem kun je met Picqer aan de gang.

Altijd up-to-date
We ontwikkelen continu en dagelijks updaten we online de software. Gewoon terwijl je erin aan het werk bent.

Geen IT afdeling nodig
Met andere magazijnsoftware heb je een eigen server nodig, die beheerd en geupdate moet worden. Ook moet je zelf zorgen voor je backups. Bij Picqer is dat verleden tijd. Een computer met internet is alles dat je nodig hebt. Wij beheren het platform voor Picqer online en zorgen continu voor backups en bescherming van je gegevens.

Trefwoorden: WMS, Webshop, Voorraadbeheer, Orderverwerking, Cloud, WebwinkelOp dit moment geen informatie beschikbaarBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Picqer B.V.
Adres Meander 251
Postcode en plaats 6825 MC Arnhem
Contactpersoon Casper Bakker
Telefoon +31 85 30 30 690
E-mail info@picqer.com
Meer informatie Bezoek website
Veemflex

Reacties uitgeschakeld voor Veemflex
Veemflex

De Spike Groep richt zich op bedrijfsmatige automatisering. Zij bieden professionele software, hardware en telefonie op maat gemaakt voor elke organisatie.

Bekijk hier meer leveranciers van WMS software
 
 Veemflex is een multi-user warehouse management software oplossing voor veembedrijven. Veemflex registreert en administreert opslag van bulkgoederen, douane goederen, stuks goederen en ADR goederen (gevaarlijke stoffen) inclusief classificatie. Ook bij bewerking van de goederen zoals bijvoorbeeld veredeling of ompakken kunt u registreren. Tevens kunt u uw emballage registratie (pallet administratie) volledig beheren. Met Veemflex kunt u eenvoudig uw voorraad administratie bijhouden en uw facturatie vereenvoudigen. Veemflex beschikt ook over een optionele module voor Transport Management, hiermee kunt u uw transporten eenvoudig registreren en factureren, uiteraard geldt dit zowel voor eigen vervoer transport als voor uitbesteed transport.
Trefwoorden: Opslag, Logistiek, Voorraadadministratie, facturatie, douaneadministratie, Inslag, UitslagREFERENTIES

Lohr Warehousing B.V.
Pfauth Logistics
Diechemco B.V.
OMS Solutions B.V.


Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Spike Technology Europe
Adres Rechtzaad 15
Postcode en plaats 4703 RC Roosendaal
Contactpersoon Guillaume van Genk
Telefoon 085-8884400
E-mail software@spike.nl
Meer informatie Bezoek website
EazyStock

Reacties uitgeschakeld voor EazyStock
EazyStock

Onze consultants werken voor middelgrote bedrijven. Wij helpen bedrijven het maximale uit hun Microsoft Dynamics NAV te halen. Ook zijn wij gespecialiseerd in voorraadoptimalisatie met behulp van EazyStock.

Bekijk hier meer leveranciers van WMS software
 
 Voorraadoptimalisatie: Verlaag uw voorraad en verbeter uw servicegraad!

EazyStock is een voor middelgrote bedrijven in handel, service en industrie geavanceerde een betaalbare oplossing voor voorraadoptimalisatie. Ee krachtige oplossing voor vraagvoorspelling, voorraadbeheer, inkoop en strategische simulaties. EazyStock is eenvoudig te koppelen aan alle ERP of WMS systemen en is volledig webbased. Met deze software bespaart u tijd en het helpt u efficiënt in te kopen en voorraadniveaus te bewaken.

EazyStock helpt u bij:
– voorraadreductie, het reduceren van uw voorraadkosten
– het verhogen van uw servicegraad
– het automatiseren van voorraadbeheer en inkoop
– herverdeling tussen verschillende voorraadlocaties
– houdt rekening met seizoensinvloeden, acties etc.
– creëert rust in het logistieke proces
– genereert bestelvoorstellen
– strategische simulaties

Trefwoorden: WMS software, Voorraad, handel, service, industrie, inkoopBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam SucceedIT
Adres Spacelab 20
Postcode en plaats 3824 MR Amersfoort
Contactpersoon Roy Andries
Telefoon +31(0)85 0466060
E-mail info@succeedit.nl
Meer informatie Bezoek website
Ceyenne WMS

Reacties uitgeschakeld voor Ceyenne WMS
Ceyenne WMS

Met Ceyenne kan u een compleet pakket oplossingen verwachten. Ceyenne is door Diract ontwikkelde software; een slimme en sturende geïntegreerde suite, met een breed scala aan functionaliteiten.

Bekijk hier meer leveranciers van WMS software


Het efficiënt inrichten van uw logistieke proces is van essentieel belang. Het levert kostenbesparingen op, verhoogt de flexibiliteit, verkort de doorlooptijd en de kans op fouten wordt teruggedrongen. Garanties op nauwkeurige leveringen verbeteren tevens de positie van uw organisatie in de markt. Ceyenne WMS combineert al uw logistieke behoeftes in één systeem. Van automatische voorraadboekingen en locatietoewijzing tot het automatisch aanvullen van voorraad. Van de ondersteuning van THT/FIFO tot de ondersteuning van Multipick en Multi Warehousing.

Ceyenne Warehouse Management biedt u de volledige oplossing.

Met Ceyenne WMS kunt u de logistieke processen binnen uw organisatie overal realtime monitoren, analyseren en beïnvloeden doormiddel van de webbased management applicatie. Het systeem is online te beheren en stuurt het volledige proces. Denk aan: inbound, warehousing, outbound en rapportages.

Trefwoorden: WMS software, logistiek, Warehousing, Warehouse Management


DEMO’S

Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Diract IT
Adres Operetteweg 9
Postcode en plaats 1323 VJ Almere
Contactpersoon A. van Rijn of T. Straathof
Telefoon +3136-5458939
E-mail info@diract-it.nl
Meer informatie Bezoek website
IBS Dynaman

Reacties uitgeschakeld voor IBS Dynaman
IBS

IBS biedt met ‘IBS Dynaman’ een WMS-oplossing van de bovenste plank aan. Met een focus op real-time distributie chain management levert het de beste functionaliteiten als een stand-alone oplossing. Bovendien rapporteren onze klanten een 30% reductie in TCO en 15% stijging in magazijnefficiëntie Lees meerMicrosoft Dynamics NAV

Reacties uitgeschakeld voor Microsoft Dynamics NAV
Microsoft Dynamics NAV

Xiptra stelt bedrijven in staat efficiënt en slagvaardig te ondernemen en bouwt een solide basis voor gecontroleerde groeimogelijkheden. Hoe? Door processen en bedrijfsketens grondig te analyseren en op basis daarvan het ideale business platform te ontwikkelen.

Bekijk hier meer leveranciers van WMS software
 
 Microsoft Dynamics NAV kan voorzien in de behoeften van uw bedrijf, kan uw medewerkers efficiënter maken en kan uw bedrijf concurrerend houden, los van de sector of locatie. Vanwege de jarenlange ervaring met Microsoft Dynamics NAV (en Navision) zijn er branchespecifieke sjablonen beschikbaar. Microsoft Dynamics NAV biedt u verschillende brancheoplossingen waarmee u snel voordeel kunt behalen. Bovendien kunt u uitbreiden met een aantal extra standaard modules die passen bij uw bedrijf. Pas als dat niet toereikend is, kunt u uw Microsoft Dynamics NAV omgeving op maat laten aanpassen aan uw specifieke behoeften.
Trefwoorden: WMS software, Microsoft Dynamics NAV, NavisionOp dit moment geen informatie beschikbaar


Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Xiptra Business Solutions
Adres Ebweg 38
Postcode en plaats 2991 LT Barendrecht
Contactpersoon Hans Truin
Telefoon 0180-644077
E-mail info@xiptra.nl
Meer informatie Bezoek website
Objective

Reacties uitgeschakeld voor Objective
objective

Objective International biedt standaard softwareoplossingen voor de optimalisatie van productie (Manufacturing Execution System) en logistieke operaties (Warehouse Management System).

Bekijk hier meer leveranciers van WMS software
 
 Met Objective Warehouse Management System (WMS) optimaliseert u uw logistieke processen. U benut uw ruimte optimaal, u bent op elk moment 100 % zeker van uw stock en u levert orders correct en tijdig uit.

Benut uw ruimte optimaal
Dankzij Objective WMS maakt u optimaal gebruik van uw beschikbare ruimte. Locaties en locatiezones kunnen gemakkelijk en intuïtief worden aangepast of bijgevoegd. Het systeem ondersteunt alle mogelijke opslagvormen (rekken, silo’s, …) en regels (FIFO, FEFO, …), op alle niveaus (locatie, bulk, lot, container, pallet, …).

Altijd 100 % zeker van uw stock
Een accurate stock is de basis van goed logistiek beheer. Objective WMS registreert alle inkomende en uitgaande bewegingen, waardoor u altijd precies op de hoogte bent van uw voorraadstatus. Automatische registratie met barcodes of RFID, en scanners reduceert het aantal fouten tot een absoluut minimum.

Tijdig en correct leveren
Klanten rekenen op u voor tijdige en correcte leveringen. Objective WMS stuurt uw goederenstroom aan vanuit de orders uit uw ERP-systeem en koppelt alle gegevens automatisch terug. Het systeem ondersteunt ook (klantspecifieke) labelling, herverpakking, reverse logistics, …

Trefwoorden: WMS software, logistiek beheer, stock, voorraadREFERENTIES

Atos Worldline
“De implementatie van Objective verwezenlijkte een onmiddellijke, significante efficiëntie-vermindering.” Ricardo Medeiros, Head of Logistic Services

Belgacom
“Al de vooropgestelde objectieven werden glansrijk behaald: een veel kleinere foutenmarge, tijdswinst op de werkvloer, een meer flexibele planning en standaardisatie.” Renaat Van Herreweghe, Supply Chain Expert Process Engineer

Brouwerij Haacht
“De verplichting tot traceability wilden we aanwenden om de kwaliteit van de logistieke stroom te optimaliseren. Met Objective konden we deze uitdaging aangaan, én zichtbaar maken voor onze klanten.” Patrick Dubois, bedrijfsingenieur

Casa
Casa, de specialist in interieurdecoratie, heeft in haar Europese distributiecentra in Itegem en Heultje (België) de softwareoplossing Objective T&A (Time & Attendance) van De Clercq Solutions in gebruik genomen. Vanuit deze beide distributiecentra worden de 510 Casa winkelpunten in 7 landen doorheen Europa bevoorraad.

Galam
“Van het personeel wordt een extra inspanning gevraagd, maar dit wordt snel vertaald in tijdswinst en correctere, real-time rapportering op ERP-niveau” Nurit Cohen, ERP Manager

Kaasimport Jan Dupont
Voor het Delhaize DC Fresh II project stroomlijnde Kaasimport Jan Dupont zijn logistieke en verwerkingsprocessen en optimaliseerde het de elektronische communicatie met de klant. Kaasimport Jan Dupont deed hiervoor een beroep op De Clercq Solutions dat een adequate geïntegreerde productie- en logistieke oplossing aanbood: Objective MES en WMS.

Nationale Loterij
Op 18 januari 2010 ging de Nationale Loterij live met haar nieuwe op Objective gebaseerde “Order Execution System” in haar centraal distributiecentrum in Brussel. Dit is de bekroning van het “Total Supply Chain Project” waarmee de Nationale Loterij de distributie vanuit haar Centraal Distributiecentrum via haar 8 Regionale Distributiecentra naar haar +/- 5.500 “Points-Of-Sale” wil optimaliseren.

Portion Pack Belgium
“Éen van de grote voordelen van Objective, is de werking met modules. Je kan zelf bepalen wanneer een volgende fase geïmplementeerd moet worden.” Carl Van Campfort, Manager Operations & IT-MIS

Sidem
“Objective WMS is een onontbeerlijke schakel in de optimale werking van ons distributiecentrum.” Geert Desmyter, Technical Director

Tropicana
“Onze fabrieken in België en Frankrijk vereisen permanente ondersteuning voor de operationele activiteiten. Het Objective framework voorziet dat.” Jos Bellen, Plant Manager

Van Genechten-Biermans
“Vóór Objective beschikten we reeds over een WMS, maar de vernieuwing en uitbreiding met Objective leverde ons toch snel een verhoogde kwaliteit en rentabiliteit op.” Jef Mendes, Logistiek Directeur

Ysco
“Dankzij Objective zijn we erin geslaagd de integratie van de werkvloer en het magazijn te combineren met de migratie naar ons nieuw ERP-systeem. En dit op een zeer korte tijd tegen de vooropgestelde deadline.” Luk Vanneste, Business AnalistBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Objective International
Adres Meerbos 2
Postcode en plaats B – 9260 Wichelen. België
Contactpersoon
Telefoon +32 (0) 52 43 20 80
E-mail info@objt.com
Meer informatie Bezoek website
Generix Collaborative Supply Chain

Reacties uitgeschakeld voor Generix Collaborative Supply Chain
Generix Group

Generix Group ontwikkelt software voor het automatiseren van de administratieve communicatie en logistieke processen tussen en binnen bedrijven met meetbare kostenbesparing en verhoogde efficiëntie als resultaat.

Bekijk hier meer leveranciers van WMS software
 
 De Collaborative Supply Chain solution suite van Generix Group omvat de volgende geïntegreerde toepassingen: WMS, TMS, GLS (Global Logistics System), YMS (Yard Management System), EDI platform, KPI’s Cockpit en onze Collaborative Portal.

Het GCS TMS kan met meerdere WMS systemen en het GLS systeem gekoppeld worden zodat de globale goederenstromen tussen alle partijen uit de supply chain van een bedrijf en haar partners geoptimaliseerd worden.Naast de belangrijke reductie van de transport kosten worden ook de warehouse kosten gedrukt. De nauwe en real-time koppeling tussen TMS & WMS biedt ook de mogelijkheid om de outbound activiteiten in het magazijn efficiënter aan te sturen.Alle partners uit de ketting beschikken via onze Portal over real-time informatie betreffende de goederenstromen.
Door deze solution suite (beschikbaar zowel in licentie als in SaaS) slagen alle partners uit de ketting erin hier hun voordeel uit te halen!

Trefwoorden: WMS, Warehouse, E-Commerce, EDI, 3PL, Logistieke dienstverleners, Flow control tower, Supply Chain, Cloud, LogsiticsREFERENTIES

Carrefour, DHL, Gefco, Kuehne & Nagel, ID Logistics, Geodis, Point P, DanoneBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Generix Group Benelux
Adres Fraterstraat 129 A
Postcode en plaats 9820 Merelbeke (België)
Contactpersoon Marc Loeys
Telefoon +32 9 281 23 98
E-mail benelux@generixgroup.com
Meer informatie Bezoek website