BI software Archives - ICTleveranciers.nl

All posts in BI softwareCredon

Reacties uitgeschakeld voor Credon
Credon

Credon is marktleider in de Benelux met een totaal pakket van Qlik Business Intelligence (BI) oplossingen.

Bekijk hier meer leveranciers van BI software

 
 Credon levert QlikView oplossingen voor organisaties die data op een snelle en eenvoudige manier willen toegankelijk maken. We bieden inzicht en kennis waar vroeger alleen data beschikbaar was. Wij hebben talrijke referenties in productie, retail, de farmaceutische, logistieke en financiële sector. Onze oplossingen worden dagelijks gebruikt door zowel IT als business managers.
Trefwoorden: QlikView, Qlik View, BI, Business Intelligence, Credon, Qlik Sense, NPrinting, QlikView trainingREFERENTIES

Credon klanten
Meer dan 450 tevreden klanten

De oplossing voor AVA
AVA gebruikt vandaag QlikView voor analyses over de verkoop, alsook in het logistiek en het financieel departement. In totaal kunnen zestig gebruikers de analyses maken, die ter beschikking worden gesteld van het hele bedrijf.

Uitdagingen
Tot voor kort had het bedrijf geen BI tool in huis en gebeurden analyses via Excel-queries op de data uit de ERP oplossing. De kwaliteit van de data was daardoor niet altijd gegarandeerd en omdat niet iedereen de nodige kennis had van complexe formules en macro’s in Excel, werden analyses ook dikwijls beperkt tot een algemeen overzicht.

De oplossing
AVA gebruikt vandaag QlikView voor analyses over de verkoop, alsook in het logistiek en het financieel departement. In totaal kunnen zestig gebruikers de analyses maken, die ter beschikking worden gesteld van het hele bedrijf. Om deze grote omschakeling in goede banen te leiden werd er telkens 1 key user per departement aangeduid die alle business en technische opleidingen kreeg en die samen met Credon gewerkt hebben aan nuttige dashboards voor de organisatie.

Resultaat
Nu AVA een paar maanden verder is, zijn de ervaringen positief. De IT afdeling ervaart voordelen omdat de operationele mensen zonder tussenkomst van IT, analyses kunnen maken.

“De hoeveelheid aan informatie in ons bedrijf kan zeer overweldigend zijn, zegt Koen Van Weddingen nog, omdat elke kasticket een schat aan informatie omvat. Zo analyseren wij bijvoorbeeld tijdens drukke periodes dagelijks de verkopen per product en per vestiging, waardoor wij de leveringen beter kunnen afstemmen zodat een winkel niet zonder stock valt, maar ook niet teveel stock krijgt.”

Bronsystemen
Navision,AS400, Torex Kassasystemen, MS SQL DB


DEMO’S

 


 

 
Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Credon
Adres Plesmanstraat 2
Postcode en plaats 3833 LA Leusden
Contactpersoon Robin Gaethofs
Telefoon +31 30 635 03 20
E-mail info@credon.eu
Meer informatie Bezoek website
VisionBI

Reacties uitgeschakeld voor VisionBI
VisionBI

VisionBI maakt van data stuur- en managementinformatie: zij vinden dat iedere organisatie moet beschikken over goede informatievoorziening.

Bekijk hier meer leveranciers van BI software

 
 VisionBI is er voor organisaties die met informatie de bedrijfsvoering richting willen geven. Wij weten en geloven dat organisaties die actief informatie benutten een aantoonbaar concurrentievoordeel behalen.

Met dashboards hebben onze klanten vanuit diverse invalshoeken zicht op mogelijkheden. Hiermee beschikken zij sneller over informatie. Zo kunnen zij activiteiten en resultaat verbeteren en ontwikkelingen verklaren.

Wij werken op het snijvlak van Business en IT. Klanten willen immers geen IT systeem maar een toepassing die actief bijdraagt aan het effectief sturen en richting geven van de organisatie. Wij denken daarom vanuit ons 4×4 model. Dat een duidelijke structuur biedt voor een productief informatiesysteem.

Wij werken met ervaren consultant die allen ruime ervaring hebben met het realiseren van echte organisatie verbetering. Stuk voor stuk experts op het raakvlak van organisatie en IT.

Trefwoorden: Business Intelligence, BI, Excel, Rapportages, Informatievoorziening, big data, retail, handel en industrie, zorg, dashboardsREFERENTIES

Onze klanten bevinden zich in de volgende sectoren:
Retail
Zorg
Handel en IndustrieBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam VisionBi B.V.
Adres Kobaltweg 11
Postcode en plaats 3542 CE UTRECHT
Contactpersoon D. Teekamp Gout
Telefoon 030 – 633 1945
E-mail info@visionbi.nl
Meer informatie Bezoek website
MicroStrategy

Reacties uitgeschakeld voor MicroStrategy
Microstrategy

MicroStrategy biedt een flexibel en schaalbaar platform voor Analytics en Mobiele applicaties. Het MicroStrategy platform zorgt voor een effictientere organisatie door Mobile Analytics,toegang tot CRM data en product informatie in 1 mobiele app.

Bekijk hier meer leveranciers van BI software

 
 MicroStrategy Analytics Desktop: krachtige data-analyse

In een steeds concurrerendere en snel veranderende markt hebben bedrijven meer dan ooit de juiste tools nodig voor een optimale bedrijfsvoering. Gedegen analyse van bedrijfsgegevens is daarbij van essentieel belang voor inzicht in de huidige en toekomstige bedrijfsactiviteiten. Dat kan met Analytics Desktop van MicroStrategy

Wie is MicroStrategy?
MicroStrategy is een bedrijf dat Business Intelligence-software ontwikkelt. Onze software maakt het voor bedrijven mogelijk om interne en externe gegevens te analyseren. Enkele grote klanten van MicroStrategy zijn Facebook, Starbucks en Seacon Logistics. Het hoofdkantoor staat in Washington, D.C. De Nederlandse tak van het bedrijf is gevestigd in Bunnik. In de BI-markt is MicroStrategy een onafhankelijk bedrijf. MicroStrategy is aan de NASDAQ genoteerd.

Wat is Analytics Desktop?
MicroStrategy’s Analytics Desktop is een snel en uitermate gebruiksvriendelijke data-analysetoepassing. De software is zo ontworpen dat u als zakelijke gebruiker zonder gespecialiseerde kennis uw data kunt interpreteren. De software is gratis in gebruik. De nadruk ligt op het visuele karakter van de interpretatie van de gegevens. Met de software bent u in staat interactieve dashboards te creëren waarmee inzichten naar voren komen, waar vóór de analyse mogelijk nog niet aan was gedacht.

Voor wie is Analytics Desktop?
MicroStrategy Analytics Desktop is bedoeld voor bedrijven die inzicht willen krijgen in bijvoorbeeld hun marktpositie, KPI’s, klantrelaties, logistieke processen en omzetten. Dat krijgt u op basis van uw eigen informatiegegevens, maar ook via actuele gegevens uit de markt waarin u opereert.

Wanneer wordt Analytics Desktop gebruikt?
De laatste jaren is het heel gebruikelijk geworden dat binnen bedrijven de analyse door de beleidsmakers zelf wordt uitgevoerd. Dat scheelt veel tijd en geld en het houdt de controle over de bedrijfskritische gegevens. Door het open karakter van de software kunt u uw analyses met het grootste gemak delen met uw collega’s.

Hoe werkt Analytics Desktop?
De Analytics Desktop-software kunt u gratis te downloaden van onze website (http://www.microstrategy.com/free/desktop). De software kent geen beperkingen en de installatie duurt slechts enkele minuten. De toepassing draait op de achtergrond en geeft u direct inzicht via begrijpelijke visualisaties. De software is zo geschreven dat IT-ondersteuning niet nodig is. Mocht u daar toch behoefte aan hebben, dan is support natuurlijk te allen tijde mogelijk.

Wat kost Analytics Desktop?
MicroStrategy Analytics Desktop is gratis in het gebruik. De software kent geen beperkingen.

Trefwoorden: BI software, Mobile Analytics, Business IntelligenceDEMO’S

 

Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam MicroStrategy Benelux B.V.
Adres Papendorpseweg 100
Postcode en plaats 3528 BJ Utrecht
Contactpersoon Ross O’Neil
Telefoon +31 30-799-1048
E-mail info-belux@microstrategy.com
Meer informatie Bezoek website
Ensior – Making Business Intelligence Work

Reacties uitgeschakeld voor Ensior – Making Business Intelligence Work
Ensior

Ensior is specialist in Business Intelligence (BI) met al meer dan 16 jaar staat van dienst. Ensior, afgeleid van het engelse woord ensure, geeft organisaties rust door gestructureerd inzicht in de prestaties van haar processen en medewerkers.

Bekijk hier meer leveranciers van BI software

 
 Ensior geeft uw organisatie grip op processen door u tijdig over de juiste informatie te laten beschikken. Met onze expertise en BI oplossingen bent u sneller en beter in staat onderbouwde beslissingen te nemen. Dit ziet u terug in uw resultaten. Ensior staat voor een objectieve en pragmatische aanpak. De branchekennis van onze BI-professionals zet u op voorsprong. Wij zijn actief in vele sectoren, waaronder financiële dienstverlening, productie, detailhandel, telecommunicatie, pharma, overheid.

Ensior levert onder andere de volgende BI services:

 • Business Analytics
 • Datamangement
 • Data Science
 • BI Assessment
 • BI Competence Centers
 • BI Training

Ensior gebruikt BI software van de toonaangevende marktleiders SAP en Microsoft. Zij bieden ieder in hun eigen marktsegmenten complete producten voor Enterprise BI. De BI-platformen van SAP en Microsoft onderscheiden zich van de point-solutions door uitgebreide datamanagement en beheersfunctionaliteit.

BI Solutions van Ensior
Het is de filosofie van Ensior haar klanten optimaal te laten profiteren van de jarenlang opgebouwde kennis van SAP en Microsoft BI technologie. Om u beter van de voordelen van uw BI-initiatieven te laten genieten, heeft Ensior oplossingen ontwikkeld die snel en doeltreffend inzetbaar zijn.

BI Support
Ensior biedt verschillende soorten support, met heldere SLA’s passend bij uw behoefte.

Trefwoorden: BI software, Ensior, SAP, financiële dienstverlening, productie, detailhandel, telecommunicatie, pharma, overheidWHITEPAPERS

Artikelen

OVERIGE PUBLICATIES

BlogsBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Ensior B.V.
Adres Hoofdstraat 91
Postcode en plaats 3971 KE Driebergen
Contactpersoon Sander Honig
Telefoon 030-6301052
E-mail sander.honig@ensior.com
Meer informatie Bezoek website
Solmate Group

Reacties uitgeschakeld voor Solmate Group
Solmate

Solmate Group is een strategische business partner die uw organisatie ondersteunt bij het realiseren van uw financiële transformatie.

Bekijk hier meer leveranciers van BI software

 
 Solmate Group is een strategische, onafhankelijke business partner die organisaties helpt de finance transformation die zij doormaken praktisch in te vullen. Solmate Group heeft de kennis, ervaring en de mensen om organisaties te helpen met het optimaliseren van financiële processen. Zo onderscheiden wij door te werken met best-of-breed oplossingen op het gebied van financieel management, planning & control en business analytics. De combinatie van innovatieve oplossingen en de jarenlange kennis en ervaring maken Solmate Group de juiste partner om de volgende stap te zetten in beheersbaarheid en transparantie van de financiële organisatie, voor bedrijven van iedere grootte en in elke branche.
Trefwoorden: BI software, finance, business analyticsREFERENTIES

Referenties Solmate GroupBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Solmate Group
Adres Europalaan 12D
Postcode en plaats 5232 BC ‘s-Hertogenbosch
Contactpersoon
Telefoon 088-122 23 45
E-mail info@solmategroup.com
Meer informatie Bezoek website
BOARD

Reacties uitgeschakeld voor BOARD
BOARD

BOARD International is een toonaangevende leverancier van verenigde BI en CPM oplossingen. BOARD heeft meer dan 3000 bedrijven in staat gesteld hun prestaties te verhogen door het nemen van betere beslissingen.

Bekijk hier meer leveranciers van BI software

 
 BOARD International is een toonaangevende wereldwijde leverancier van software voor het verbeteren van bedrijfsresultaten door betere besluitvorming. Door het verenigen van Business Intelligence en Corporate Performance Management in één enkel product, stelt de BOARD Management Intelligence oplossing bedrijven in staat om een gedeelde visie van hun prestaties in de hele organisatie te bereiken en dus één versie van de waarheid. Sinds 1994 heeft BOARD meer dan 3000 organisaties geholpen hun prestaties te verbeteren door het nemen van betere beslissingen.

Wij bieden naadloze oplossingen voor:

 • Rapportage & Analyse
 • Budgettering, Planning & Forecasting
 • Winstgevendheid Modellering & Optimalisatie
 • Simulatie & Wat-als-analyse
 • Scorecarding & Strategisch Management
 • Financiële Consolidatie

Op basis van visuele modellen heeft de BOARD toolkit wereldwijde ondernemingen zoals Acer, DHL, GSK, Mitsubishi en Puma in staat gesteld om BI en CPM applicaties te implementeren, in een fractie van de tijd en kosten in vergelijking met traditionele oplossingen, zonder een enkele regel code. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwitserland en BOARD International heeft vestigingen in de VS, Groot-Brittannië, Duitsland, Italië, Spanje, Verenigde Arabische Emiraten, Singapore, Australië, India, Japan, Hong Kong, Argentinië, Mexico, de Benelux en een wereldwijd netwerk van distributeurs en gecertificeerde partners.

Trefwoorden: BI software, Business intelligence, BI implementatieOp dit moment geen informatie beschikbaarBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam BOARD Benelux BV
Adres Karspeldreef 14
Postcode en plaats 1101 CK Amsterdam
Contactpersoon Chantal Ferro
Telefoon 020-2295672
E-mail infobenelux@board.com
Meer informatie Bezoek website