Letech BV - ICTleveranciers.nl

Letech BV


Letech

Letech BV is sinds 1993 een unieke ontwikkelaar van BIOS+ voor verkoopgedreven en dienstverlenende organisaties.

Bekijk hier meer leveranciers van CRM software
 
 



Letech ontwikkelt en levert sinds 1993 de standaard software BiosPlus CRM in heel Europa aan grote en kleine organisaties. De bediening met de kracht van eenvoud en de geïntegreerde BI (Business Intelligence) module garandeert elke organisatie het maximale rendement te halen met de grootste efficiëntie. Wij geloven er niet in dat CRM software moet worden aangekocht om het werk te verlichten, te vergemakkelijken, te controleren of omdat het nu eenmaal moet. Ons geloof is dat CRM software het verschil moet maken in Sales/ Service en Marketing om uw positie op de markt te consolideren en uit te breiden. Buiten het op maat leveren van onze CRM systemen leveren wij de kennis als ook gespecialiseerde trainingen waardoor alle betrokken medewerkers in Sales/ Service en Marketing uitstekend zijn voorbereid om het verschil te kunnen maken. Onze visie is om kennis en software te verbinden om doelstellingen te realiseren en te budgetteren.
Trefwoorden: Food, FMCG, Medical, Dashboard, CRM, Map visualisatie, Business Intelligence, Rapportage, Planning, Buitendienst, Account management



Op dit moment geen informatie beschikbaar


Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Letech BV
Adres Ambachtsmark 9
Postcode en plaats 1355 EA Almere
Contactpersoon Jos Langras
Telefoon 033-4322333
E-mail Helpdes@bioscrm.com
Meer informatie Bezoek website