Isah Business Software - ICTleveranciers.nl

Isah Business Software


Isah

Isah Business Software is specifiek ontwikkeld voor de maakindustrie. De standaardfunctionaliteit sluit dan ook aan bij de eisen en ambities van maakbedrijven.

Bekijk hier meer leveranciers van ERP software.
 
 Isah Business Software is een internationaal softwarebedrijf dat standaard administratieve software maakt, verkoopt, implementeert en onderhoudt. De software automatiseert alle administratieve kernprocessen ten behoeve van de complete levenscyclus van producten: verkoop, engineering, voortbrenging en onderhoud.

Het bedrijf focust zich volledig op de klantordergestuurde maakindustrie. Met meer dan 25 jaar ervaring in die branche weten we weten precies welke informatie nodig is om uw bedrijf beter te besturen. Dat komt gebundeld terug in onze business software, waarvan de functionaliteit standaard voldoet aan de meeste eisen en ambities van maakbedrijven. Onze business software is erop gericht om u te helpen het rendement van uw bedrijf te verhogen. Cruciaal daarbij is dat we intensief en langdurig met u samenwerken.

Isah biedt u een geïntegreerde software-oplossing die is opgebouwd uit een viertal pijlers. De kern van de oplossing wordt gevormd door Isah ERP. Hier vindt u alle functionaliteit terug om uw klantordergestuurde maakproces te managen, van het eerste klantcontact tot en met de financiële afhandeling. Isah Engineering zorgt voor een volledige integratie met uw engineeringssoftware. De productlijn Isah Service ondersteunt u bij het registreren, plannen en analyseren van uw service- en onderhoudgerelateerde gegevens en werkzaamheden. Isah Project Management zorgt voor een unieke integratie tussen details van de afdelingen Engineering, Inkoop, Productie en Financiën, met uw projectmanagement.

Het bedrijf is wereldwijd actief met klanten in meer dan twintig verschillende landen. Aanvullend op haar eigen verkoop- en implementatie activiteiten wordt samengewerkt met gecertificeerde partners in Europa, Afrika, Canada en de USA. Met diverse belangenorganisaties die zich inzetten voor de maakindustrie zijn samenwerkingen. Vanuit haar passie voor de industrie zet Isah de extra stap in innovatie, professionaliteit, klantgerichtheid, prestatie en kwaliteit en neemt daarbij haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Trefwoorden: ERP software, maakindustrie, maakbedrijvenBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Isah Business Software
Adres Droogdokkeneiland 11
Postcode en plaats 5026 SP Tilburg
Contactpersoon Afdeling Verkoop
Telefoon +3188 – 4724 000
E-mail info@isah.com
Meer informatie Bezoek website