ipsis - ICTleveranciers.nl

ipsisAls crossmediaal reclamebureau zijn wij constant op zoek naar de juiste mix van online en offline middelen om optimaal effect te creëren voor onze klanten. Vandaar ook onze slogan: Creëer effect!

Bekijk hier meer leveranciers van CRM software
 
 Een website is het visitekaartje van het bedrijf, het eerste contactmoment dat je doelgroep met jouw bedrijf heeft. Het is daarom van groot belang dat jouw website er perfect uitziet en vriendelijk is in gebruik. Onze creatieve webdesigners en innovatieve developers hebben veel ervaring en kennis om voor jou een geschikte website te ontwerpen en bouwen.

Bij het ontwerpen van de website houden wij rekening met jouw huisstijl, doelstellingen, klant en wensen. Wij adviseren jou graag hierin, om zo het beste resultaat uit je investering te halen. De klant staat voorop bij het ontwerpen van jouw website. Zodat de website de klant direct overtuigt van het product, dienst of service. Want dat is waar je het uiteindelijk voor doet!

Een Umbraco website
Websites bouwen wij met basis Umbraco. Hiermee realiseren wij zowel betaalbare websites op basis van standaard templates, als volledige maatwerk websites. We bouwen websites met een basis aanpak en template, wij noemen dit WebStart-websites. Een uitgebreide aanpak met een design op maat noemen wij WebControl-websites.

Umbraco is veelzijdig en heeft veel mogelijkheden om alles aan te passen naar jouw wensen. Pagina’s zijn eenvoudig toe te voegen, te wijzigen of verwijderen. Daarnaast kan het systeem worden gekoppeld aan verschillende systemen, waardoor jouw website ook gekoppeld kan worden aan bijvoorbeeld je voorraadbeheersysteem. In Umbraco is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een klantportaal of een contactformulier toe te voegen.

Naast het zeer gebruiksvriendelijke CMS is de frequentie waarmee de inhoud wordt verbeterd en vernieuwd ook hoog.

Webshops
Webshops bouwen wij in Umbraco met Merchello. Dit is een kwalitatief krachtig programma, zeer gebruiksvriendelijk en gebouwd in een open source pakket van Umbraco. Het programma geeft de mogelijkheid om een grote hoeveelheid producten te categoriseren, die gekoppeld kunnen worden aan een backhand systeem. Het systeem zorgt dan automatisch dat de bestellingen verwerkt worden, dat de administratie beheerd wordt en dat er een bevestigingsmail naar jouw klanten gestuurd wordt. Umbraco maakt het mogelijk om het programma gemakkelijk te beheren.

Wil jij ook graag een website waarmee je de doelgroep en potentiële klanten kunt overtuigen? Wij helpen jou hier graag bij! Stuur ons een bericht, wij gaan graag met jou in gesprek om alle mogelijkheden door te nemen.

Trefwoorden:Webdesign, webdevelopment, webbouw, marketing, social media, SEO, SEA, webbouw, crm, reclamebureauBel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam ipsis
Adres De Corantijn 27 F
Postcode en plaats 1689 AN Zwaag
Contactpersoon Vincent Castenmiller
Telefoon 0229-27 27 00
E-mail info@ipsis.nl
Meer informatie Bezoek website