ICT dienstverlening - ICTleveranciers.nl

ICT dienstverlening

Netzozeker B.V.

Netzozeker B.V.

ICT heeft nooit een slechte dag. U kunt er altijd op vertrouwen, mits het goed is uitgedacht, gebouwd en beheerd. Wij zorgen dat mensen durven vertrouwen in ICT. Dat doen we met het adviseren, bouwen en beheren van ICT omgevingen en het ontwikkelen van applicaties. Lees meer.

EVOQIA

Evoqia staat voor de digitalisering van bedrijfsprocessen op basis van cloud technologie: websites & portals, marketing automation, CRM, Online ERP, email & calendaring, document management en meer, uw volledige customer lifecycle. Full service IT Partner, one stop shopping.

UC data & transformation

UC data & transformation analyseert, adviseert en implementeert bij business gedreven verandertrajecten met een (sterke) IT component.

Favodesk

Direct IT ondersteuning nodig? Favodesk levert professionele IT ondersteuning wanneer je het nodig hebt. Geen ingewikkelde SLA contracten of andere poespas, maar gewoon degelijke IT ondersteuning wanneer je nodig hebt. Vanaf €30,- per melding.

Bizzomate

Bizzomate werkt rond het concept Business Agility: het vermogen van een organisatie om zich op een productieve en kost-efficiënte wijze snel en adequaat aan te passen aan steeds sneller veranderende markt- en omgevingsfactoren door organisatorische, technische en klantgerichte innovatie.

RTK-Systems

Uw ICT omgeving is afhankelijk van computerapparatuur en systemen. Werkt er iets niet (goed), dan kan dit het totale bedrijfsproces verstoren. Daarom is het fijn als u terug kunt vallen op een betrouwbare en flexibele ICT-partner, die actief met u meedenkt en zich betrokken voelt bij u en uw organisatie.

ICIT | inspiring ideas

Een full solutions digital agency met vestigingen in Friesland, Amsterdam en Cuijk. ICIT, inspirerend partner voor alle online en digitale oplossingen.

VCD IT Groep

De VCD IT Groep is één van de grotere zelfstandige ICT bedrijven die in diverse segmenten tot de top drie van Nederland behoort. De focus ligt op gezondheidszorg, retail & handel, industrie, overheid en zakelijke dienstverlening.

XCESS expertise center b.v.

Onze vakkundige medewerkers verdiepen zich in uw business en ontwikkelen een ICT oplossing die bijdraagt aan uw bedrijfsresultaat. Dat blijkt uit de vele referenties maar ook de drie gecertificeerde partnerships: DNN specialist, Microsoft Silver Partner en AFAS Certified Gold partner.

Acknowledge

Acknowledge

Acknowledge is een club 230 gepassioneerde mensen die klanten helpen om sneller en efficiënter hun business doelen te behalen door technologie in te zetten als vliegwiel voor organisaties en groei.

DataVisual

DataVisual

DataVisual is een allround ICT dienstverlener. Met u, als (potentiële) klant, bekijken we hoe ICT binnen uw organisatie slim ingezet kan worden. Ons doel is om uw bedrijfsprocessen te ondersteunen en uw interne en externe communicatie binnen de organisatie te verbeteren.

Egency

Egency is de ICT partner met innovatieve ICT oplossingen gericht op het MKB segment en is in het bijzonder gespecialiseerd in diensten en oplossingen gebaseerd op Microsoft technieken. Egency is een betrokken partner en neemt u de zorg uit handen met Remote beheer, Cloud , VoIP en .Net ontwikkeling.