Icologiq - ICTleveranciers.nl

IcologiqIcologiq EQMS software standaardiseert alle processen die een relatie hebben tot het managen van kwaliteit (denk aan klachtenmanagement), risico’s (denk aan milieugerelateerde risico’s) en veiligheid.

Bekijk hier meer leveranciers van DMS software.
 
 Icologiq richt zich op het ontwikkelen, implementeren en ondersteuning van Enterprise Quality Management Systemen (EQMS) software. Deze software is gebouwd op basis van meer dan 20 jaar ervaring in kwaliteit- en veiligheidsmanagement en ondersteunt organisaties in het toepassen en auditen van wereldwijde standaarden, zoals ISO 9001, ISO 14001 en ISO 22000. Onze software wordt door organisaties wereldwijd gebruikt voor allerlei toepassingen.

Software
Icologiq ontwikkelt en onderhoudt haar eigen software dat bestaat uit een solide web-based platform waarop verschillende modules kunnen worden ingericht naar de wensen van organisaties. Icologiq biedt een aantal standaard modules als kant-en-klare oplossing aan.

EQMS software standaardiseert alle processen die een relatie hebben tot het managen van kwaliteit (denk aan klachtenmanagement), risico’s (denk aan milieugerelateerde risico’s) en veiligheid. Dat betekent dat er nog maar één klachtenproces is, één veiligheidsprocedure en één proces voor risicobeheersing. De processen zijn op hoofdlijnen allemaal hetzelfde en kunnen binnen die hoofdlijnen op maat worden geconfigureerd. Medewerkers hebben binnen de vastgestelde kaders de vrijheid om hun werk naar eigen inzicht te doen. Icologiq EQMS schrijft namelijk alleen voor wat ze moeten doen, maar niet hoe. EQMS biedt daarmee een evenwichtige balans tussen mens en systeem.

QHSE Event Control
Icologiq QHSE Event Control is een verzameling applicaties die tezamen alle benodigde functionaliteit bieden op het gebied van kwaliteit, veiligheid, compliance, maatschappelijk verantwoord ondernemen en risicomanagement.

Document Control
Document Control biedt alle functies en controles om bedrijfskritische informatie veilig te stellen, te beheren, te verspreiden en te archiveren. Centraal beheerde opslagstructuren, het eenmalig instellen van lees- en schrijfrechten en uitgebreide ‘full-text’ zoekmogelijkheden maken alle documenten in het systeem snel toegankelijk en makkelijk terug te vinden.

Analytics
Analyticsis de Icologiq module voor informatiemanagement en business intelligence. U kunt eenvoudig rapportages genereren over alle beschikbare modules, variërend van standaard managementrapportages of trendanalyses tot op maat gemaakte rapportages over een specifiek onderwerp. Medewerkers kunnen zelf dashboards ontwikkelen om deze rapportages op een voor hen overzichtelijke manier te presenteren.

Audit Management
EQMS Audit Management ondersteunt het totale auditproces, van planning, voorbereiding en uitvoering tot het maken van auditrapportages en de opvolging van bevindingen.

Complaints Management
Icologiq Complaints ondersteunt bij het registreren en afhandelen van interne en externe klachten volgens een gestructureerd proces dat is afgestemd op het type klacht. Aan de hand van rapportages krijgt u beter inzicht in de hoeveelheid en de ernst van de klachten.

Compliance Management
Icologiq Compliance begeleidt het governanceproces van A tot Z. Het bundelt alle relevante informatie, bewaakt tijdige afhandeling van afwijkingen en organiseert de communicatie naar betrokkenen. Hierdoor wordt een zee aan complexiteit naar de achtergrond gedrukt. In één oogopslag heeft u zicht op de status van uw compliance. De belangrijkste winst: u bent in control.

Change Management
Icologiq Change Management is een effectief instrument om Change Management de juiste plek in uw organisatie te geven. Met Change Mangement kunt u:
• Changes zorgvuldiger behandelen
• Het resultaat van de change vastleggen voor toekomstige evaluatie (is deze change nog steeds effectief?)
• Change vastleggen voor referentie (hoe hebben we dat destijds ook al weer gedaan?)

Trefwoorden: Documentmanagement, DMS, kwaliteitsmanagement, ISO, Agri, FoodREFERENTIES

Icologiq beschikt over ruim twintig jaar praktijkervaring als het gaat om de samenwerking met diverse organisaties. Hierin komen kennis en innovatie samen in oplossingen die dagelijks bijdragen aan plezier en productiviteit op de werkvloer. Op onze website vindt u een aantal referenties over succesvolle implementaties van onze EQMS software bij organisaties uit verschillende branches. Bekijk referenties.Bel of mail deze leverancier als u vragen heeft over de ICT oplossing die u zoekt of de aanpak van uw project. Heeft u hulp of informatie nodig van het ICT informatiecentrum, neemt u dan contact op met de servicedesk via 085 40 10 218.

Bedrijfsnaam Icologiq
Adres Zuiderval 72
Postcode en plaats 7543 EZ Enschede
Contactpersoon Business Support
Telefoon 053 480 9090
E-mail business.supportdesk@icologiq.com
Meer informatie Bezoek website